To je to što me zanima!

'The Walking Dead' spin-off: Glavni negativac je Hrvat koji mrtvacima pušta Mišu Kovača

Oteo ga je lik kojega Negan zna, a nadimak mu je The Croat (Hrvat). Njega je u seriji utjelovio Željko Ivanek
Vidi originalni članak

Krajem prošle godine, na žalost svih fanova serije, emitirana je posljednja sezona 'Živih mrtvaca', a sada je AMC-ju krenuo spin-off pod nazivom 'Mrtvi grad' u kojemu se pojavljuje i slovenski glumac hrvatskog podrijetla.

'SVI ME PITAJU ZA NJEGA' Pričali smo sa scenaristicom 'Živih mrtvaca', evo što kaže o kraju serije te gdje je šerif Rick

U ovom nastavku Lauren Cohan i Jeffrey Dean Morgan repriziraju svoje uloge Maggie i Negana iz originalne serije. Sada putuju u postapokaliptični Manhattan jer traže njezinog otetog sina, Hershela.

Oteo ga je lik kojega Negan zna, a nadimak mu je The Croat (Hrvat). Njega je u seriji utjelovio Željko Ivanek (65), slovenski glumac hrvatskog podrijetla.

U prvoj epizodi Hrvat pokazuje kako bi mogao postati jedan od najgorih negativaca u cijeloj franšizi, a on u seriji priča i na hrvatskom. Tako na kraju epizode kada ubije čovjeka na hrvatskom kaže: 

- Kakva šteta. 

Na Manhattanu se u jednom trenutku pojavljuje i kamion iz kojega se čuje glazba koja privlači mrtvace, a tada gledatelji imaju priliku čuti Mišu Kovača (81) i stihove hita 'Proplakat će zora'.

Ivanek se početkom devedesetih pojavio u serijama 'Zakon u Los Angelesu' i 'Zakon i red'. Dalje je imao brojne uloge u serijama poput 'Odjel za umorstva', 'Frasier', 'Pravda za sve', 'Millenium', 'Oz'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mr. D 20.06.2023.

    Tek sad saznajem da je ovaj lik naš. Uvik mi je djelova ko balkanac (bez uvrede slovencima koji se drze da nisu balkanci :P)

  • MoonMan 20.06.2023.

    Pa Mišo je već The Walkind Dead.

  • ante-portas 20.06.2023.

    Kad Miso pjeva i mrtvi ustaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare