To je to što me zanima!

'The Witcher' se snima: Netflix je ipak uzeo stvari u svoje ruke

Njihov trening ih je pripremio za borbu protiv svakojakog zla. Oni putuju preko brda i dolina kako bi riješili svijet opakosti. U bitke ulaze naoružani mačem i magijom. Oni su Witcheri
Vidi originalni članak

Praktički najbitnija producentska kuća današnjice, Netflix, ipak je započela produkciju fantastične serije bazirane na serijalu knjiga 'The Witcher', poljskog autora Andrzeja Sapkowskog.

Sapkowski je već ranije priznao kako je jako pogriješio što je prava na pretvorbu svojih knjiga u video igru prodao za minijaturnu svotu, i to fiksnu. No ovaj put, autor nije napravio tu grešku već se pogodio za postotak.

Video igre koje su popularizirale serijal 'The Witcher' ipak neće utjecati na seriju. Netflixova verzija neće biti povezana s igrama 'CD Projekt Reda' već će svoju inspiraciju uzeti direktno iz knjiga.

Glavna osoba za ovu adaptaciju trenutačno je Lauren Hissrich, koja je prije radila na serijama 'Daredevil' te 'The Defenders'. Pridružit će joj se Sean Daniel, Tomek Baginski i Jarek Sawko.

Ovo će biti drugi pokušaj ekranizacije ovog serijala. Prva ekranizacija, u poljskoj produkciji, propala je neslavno. Nadajmo se, premda nada baš i nije nužna kad je Netflix u pitanju, kako će ovaj put sve proći kako treba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Živa katastrofa 12.12.2017.

    Veliki sam fan Witchera i jedva čekam vidjeti novu seriju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare