To je to što me zanima!

Thicke izgubio skrbništvo nad sinom: 'On je nasilnik i ovisnik'

Bivša supruga optužila je Robina Thickea da je tukao sina Juliana. Osim toga, Paula Patton tvrdi da je glazbenik zlostavljao i nju te da je on ovisnik o alkoholu i o drogi
Vidi originalni članak

Paula Patton (41), bivša supruga Robina Thickea (39), prije nekoliko dana zatražila je hitno saslušanje suda. Tvrdila je kako glazbenik udara njihovog sina Juliana (6) te zbog toga tražila potpuno skrbništvo. Thickeu je sudac zabranio prilaženje dječaku, bivšoj supruzi i punici Joyce.

Osim što ga je optužila da je djetetu nanio ozbiljne tjelesne ozljede, Paula tvrdi da je tukao i nju te da ju je emocionalno zlostavljao. Tvrdila je da je Robin ovisnik o alkoholu i o drogi.

Sud je zatražio testiranje na droge na koje je glazbenik pristao, dok je glumica navodno odbila uz objašnjenje da 'to nema nikakve veze s dodjeljivanjem skrbništva'.

Opisala je jedan ispad bivšeg supruga koji se dogodio prije tri godine. Naime, posvađali su se, a Thicke je izgubio kontrolu i razvalio zaključana vrata.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mél.C.B.🌼 27.01.2017.

    Ko bi to reka na njemu...

  • Little Tut 27.01.2017.

    Otkud vama da je izgubio skrbništvo, kada još nije bilo niti saslušanje??? A ona odbila testiranje na droge, zanimljivo....

  • provokator_ 27.01.2017.

    na kraju će ona ispast ovisnica i nasilnica...treba ju u remetinec

Komentiraj...
Vidi sve komentare