To je to što me zanima!

Thompson i Antonija Šola se natječu za milijune kuna

Za titulu najbolje pjesme na svijetu iz Hrvatske se natječu i Antonija Šola, Alen Slavica, Adastra te splitski bend Šejn. Pobjednik osvaja milijun dolara
Vidi originalni članak

Američka tvrtka Worldsings.com sa sjedištem na Beverly Hillsu pokrenula je natječaj za najbolju pjesmu na svijetu. Nagrada je milijun dolara, a 20 najbolje plasiranih nastupit će na velikom koncertu u Las Vegasu 15. kolovoza sljedeće godine. Među brojnim izvođačima iz cijelog svijeta je i Marko Perković Thompson s pjesmom “Kletva kralja Zvonimira”.
- Markovi menadžeri prijavili su tu pjesmu na poziv organizatora iz Amerike. Ne znam ima li među njima i Hrvata, ali Thompson je svjetski poznato ime, o njemu je pisao i Washington Post pa zaista ne treba čuditi što su željeli da sudjeluje u natjecanju. Thompsonu su sve pjesme jednako drage, a njegovi menadžeri odlučili su prijaviti 'Kletvu kralja Zvonimira' jer ona ima najviše glasova na njegovoj službenoj stranici - rekla je Dijana Tičić iz Thompsonove diskografske kuće Croatia Records. Od hrvatskih izvođača u utrci za milijun dolara su i Antonija Šola, Alen Slavica, Adastra i splitski bend Šejn.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rođo1 24.10.2008.

    štaje pojedinci šta se srdite pa valjda svijet mzna šta valja.ma bravo marko kad nemoš u lijepoj našoj dokaži kosi i štosi u americi nek puknu dušmani. nek im se povampire lica kad se u sred amerike zavije šahovnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mare_1996 24.10.2008.

    ajme pa ne vjerujem....thompsone držim ti fige! najbolji si!

  • mare_dj 24.10.2008.

    Antonija Šola će nas tamo predstavljat? Šta je u međuvremenu naučila pjevat? omg! rofl! xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare