To je to što me zanima!

'Thompson je bio na rubu suza zbog plasiranih laži'

Tako osim pjesme 'Čavoglave', iz koje nije izbačen dio 'Za dom spremni', nalaze se i 'Anice, kninska kraljice', 'Zmija me za srce ugrizla' i drugi
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson izdao je novi album, "Druga strana", na kojem su iznova snimljeni neki njegovi najveći hitovi. Tako osim pjesme "Čavoglave", iz koje nije izbačen dio "Za dom spremni", nalaze se "Anice, kninska kraljice", "Zmija me za srce ugrizla" i druge. Generalni direktor Croatije Records Želimir Babogredac istaknuo je kako zbog Thompsona nisu imali problema.
- Tim se bavi njegov menadžerski tim. Marko je nekoliko puta bio na rubu suza zbog lansiranih laži, ali rekao sam mu da bi bilo čudno da ga svi vole - rekao je Babogredac za Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • mare_1996 08.01.2009.

    Vi koji pljujete po najviše po Thompsonu ili bilokojem HRVATU niste Hrvati! Niste zaslužili da se vaše ime i prezime piše velikim slovom! Ljudi pa on je čovjek ko i mi! Baš me zanima kak bi se vi podnijeli da vas netko toliko vrijeđa! Ovo je gomila neodgojenih smrdljivaca!

  • china15 06.01.2009.

    ko prvo,žensko sam. kao drugo uopće nisam rekla ništa za bosance i neam ništa protiv njihi jer imam i ekipu tamo dolje.. rekla sam da bosanci slušaju cajke (većinom)... ak nisi skonto pročitaj ponovo..........

  • zena macka 05.01.2009.

    pa nemojte tako napadanti thompson on je kao i ostali pjevaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare