To je to što me zanima!

Thompson u Poreznoj: Dobio sam novac iz Latinske Amerike

Prema pisanju Novog lista, poreznici će teško moći provjeriti točnost njegovih riječi jer je riječ o zemlji s kojom Hrvatska nema sporazum o razmjeni podataka
Vidi originalni članak

Nakon što je Novi List objavio da su se na meti akcije Porezne uprave našli hrvatski estradnjaci, jer je njihova imovina u velikom nesrazmjeru s prijavljenim prihodima, neki od njih počeli su se pozivati na pomoć prijatelja i rodbine pri kupovini nekretnina.

Prema pisanju Novog lista, Marko Perković Thompson, je nakon Uskrsa došao u zagrebačku Poreznu upravu i otkrio da je u njegovom slučaju riječ o financijskoj pozajmici koju je dobio iz jedne zemlje Latinske Amerike. No poreznici će teško moći provjeriti točnost njegovih riječi jer je riječ o zemlji s kojom Hrvatska nema sporazum o razmjeni podataka. 

Osim njega, izjavu Poreznoj upravi dao je i Marko Grubnić, zvan Modni Mačak. On se navodno pozivao na roditelje koji su mu financijski pomagali. Menadžerica Zlatana Stipišića Gibonnija, Lidija Samadržija, izjavila je da pjevača još nitko iz Porezne inspekcije nije kontaktirao. 

Osim Gibonnija, svoj iskaz bi do petka, kada istječe rok za očitovanjem, trebao dati i njegov kolega Dražen Zečić.

Idi na 24sata

Komentari 550

  • DeanDianić 22.01.2013.

    Ma dajte ljudi ja sam samo njega i slušal ,ali sada više neću , ako tolko voli Hrvatsku onda mu se to nije smjelo dogodit razočaral me ja sam mislio da če to platit bez jebemti svi mi plačamo poreze sa puno manjim primanjima to je njemu kap u moru ko meni 1000kn. TOMSONE NISI FER PLATI I OSTANI FACA I DALJE NEMOJ NAS RAZOČARATI NAS OBIČNE SMRTNIKE JER SMO I OVAKO U BANANI

  • Barbie_1 27.04.2012.

    e moj narode, na niske smo grane spali :(( kako možete njega braniti? isti je ko i svi. lupajte mi minuse sad :*

  • danijelww4 27.04.2012.

    e moj thompsone nedaj Bože da je sve ovo istina sta govore o tebi a cila nacija viruje u te!toliko si pisama otpiva u slavu Boga i ovog naroda!samo nedaj Bože!ako je istina neka te sram tvojih pokojnih suboraca!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare