To je to što me zanima!

Thompson prodaje penthouse da bi s obitelji živio u Splitu

POVISIO JE CIJENU Thompson je stan od 730 'kvadrata' u zagrebačkoj Radničkoj ulici kupio prije dvije godine za 1,3 milijuna eura. Stan ima i odvojen dio za djecu
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson (44) planira prodati stan do idućeg ljeta kako bi mu djeca na jesen mogla krenuti u školu u Splitu, potvrdio je pjevačev menadžer Zdravko Barišić. Penthouse od 730 četvornih metara u zagrebačkoj Radničkoj ulici, na osmom i devetom katu, ima izravan lift. U garaži ima četiri parkirna mjesta. Na donjoj etaži su dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica s talijanskim namještajem, koji je uključen u cijenu. Na zidu u boravku dominira ilustracija mača koji je Thompson predstavio na turneji 'Bilo jednom u Hrvatskoj' (slika 3). 

Na donjoj etaži su radna i spavaća soba, gostinjska kupaonica i 'vešeraj'. Stan ima odvojen dio za djecu, koji se sastoji od četiri sobe, dvije kupaonice i boravka (slika 2). Marko Perković i supruga Sandra imaju petero djece, Petra Šimuna (8), Antu (6), Divu Mariju (4) i blizanke Katarinu i Cvitu (1,5). Petar bi na jesen trebao krenuti u drugi, a Ante u prvi razred. Unutarnje stubište stana vodi na gornju etažu, gdje je uređena gostinjska soba s kupaonicom.

Na katu se nalaze i nedovršena velika prostorija sa staklenim stijenama koje se otvaraju prema velikoj terasi (slika 1). Stan ima i teretanu. Thompson, koji ga prodaje za 2,1 milijun eura, kupio ga je prije dvije godine za 1,3 milijuna eura. U agenciji koja ga prodaje nisu željeli otkriti ima li kupaca. U istoj zgradi penthouse od 550 'kvadrata' imaju Goran (39) i Tatjana Ivanišević (33).

Indira Vladić odustala od javne prodaje vile

Indira Vladić lani je za 1,3 milijuna eura prodavala vilu u zagrebačkim Šestinama u kojoj je živjela s bivšim suprugom Narcisom. U agenciji za nekretnine više je ne prodaje.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • braceseke 18.07.2011.

    Neka. Bio je spreman i umrijeti za stan u radničkoj ulici i sve je zaradio otkada je stavio zube pa neka i kupuje. Želim mu sve najbolje, njemu i njegovim drugovima.

  • SpužvaBobSkockani 17.07.2011.

    Ajde, Thompson uplati nešto za onu jadnu djecu u Africi, ili imaš nešto protiv obojenih ....

  • braceseke 17.07.2011.

    Ratni profiter triba s njim u zatvor jebeš njegovo domoljublje

Komentiraj...
Vidi sve komentare