To je to što me zanima!

Thompson u Austriji zabranjen zbog ustaštva

Koruška Zemaljska služba za zaštitu ustavnog poretka će u idućih desetak dana istražiti Thompsonove veze s ustavštvom i fašizmom
Vidi originalni članak

Najavljeni koncert Marka Perkovića Thompsona, najavljen 7. lipnja u austrijskom gradiću St. Andraeu, možda se neće održati. Koruška Zemaljska služba za zaštitu ustavnog poretka će u idućih desetak dana istražiti Thompsonove veze s ustaštvom te u skladu s rezultatima istrage odlučiti o sudbini koncerta. Organizator koncerta je Lavanttaler Sportklub St. Andrae, a predsjednik kluba Horst Noessler izjavljuje kako ne očekuje nikakve probleme. Dodaje kako je već prodano tisuću ulaznica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nevjerni_vjernik 02.05.2008.

    pre.dobro Vidiš i stjepan mesić je pjevao ustaške pjesme i sto puta bio gori po tom pitanju,pa je danas tvoj predsjednik kojemu su sve oprostili.Nije bez vraga da je 80 % medija u rukama ljevičara.

  • user_723 19.04.2008.

    -mariela-, jedino što znaš je vrijeđati one koji misle drugačije. to govori dovoljno o tebi! reći ću samo - jadno. ja sam dakle udbaš jer govorim o činjenicama, ili sam udbaš jer ne pišem lijepo o thompsonu ili o njegovom veličanju ustaštva u prošlosti? ili voliš ustaše, pa sam ja automatski udbaš ako imam problem s režimom koji je prodao dio hrvatske talijanima i držao rasne zakone i koncentracijske logore... ajde, idi voli zločin dalje od mene. i obrazuj se.

  • Ponosna_Hrvatica 19.04.2008.

    Oj admine, jeba ti pas mater, oj admine, jeba ti pas mater. I onome ko zaposlio te, i onome ko zaposlio te! Nabijem ti brisanje postova! Samo sam istinu rekla!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare