To je to što me zanima!

'Ti želiš da ja infarkt dobijem': Lana širi noge, fanovi u transu

Pjevačica je objavila nekoliko seksi fotografija, a ona na kojoj pozira raširenih nogu u gornjem dijeli badića i vrućim hlačicama posebno se svidjela njezinim pratiteljima
Vidi originalni članak

izgleda da se Lana Jurčević (32) oporavila od šoka uzrokovanog nedavnom nezgodom u Biogradu. Naime, na njezin automobil je palo stablo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam znala jel bi se smijala ili plakala - rekla je pjevačica, koja se sada okrenula objavljivanju seksi fotografija na društvenim mrežama.

Riječ je o nekoliko atraktivnih fotki koje su osvanule na njezinom Instagram profilu, a ona na kojoj pozira raširenih nogu u gornjem dijeli badića i vrućim hlačicama posebno se svidjela njezinim pratiteljima.

'Pa ti želiš da ja infarkt dobijem', samo je jedan od komentara oduševljenih fanova koji su Jurčević nagradili brojnim lajkovima.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • zorzi 15.08.2017.

    Je, je, bas sam u transu..

  • 15.08.2017.

    Ahahaha! Komentari su mi zakon ,uživam ! Priznajem pročitao sam naslov,slike vidio jer ne žmirim . Ljudi dosta ne razumije da ona sad mora zarađivat novce,zar je bitno kako ? Tko zna što će sutra biti,stižu nove mlađe bla,bla..

  • Qurcy Ban 13.08.2017.

    Damo to i zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare