To je to što me zanima!

Tiger Woods i Lindsey Vonn prekinuli poslije dvije godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PREZAUZETI Skijašica i američki golfer okončali su svoju ljubavnu priču, a sve je potvrdila sama Lindsey Vonn objavom na Facebooku. Par je vezu započeo 2013.
Vidi originalni članak

Uvijek ću njegovati uspomene koje smo stvorili zajedno. Nažalost, oboje živimo poprilično užurbanim životom zbog kojeg smo bili prisiljeni puno vremena provoditi odvojeno. Uvijek ću se diviti i poštovati Tigera. On i njegova prekrasna obitelj zauvijek će imati mjesto u mom srcu, napisala je Lindsey Vonn (30) na Facebooku i time objavila da je prekinula vezu s američkim golferom Tigerom Woodsom (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je u vezi bio od ožujka 2013. godine. Lindsey je pratila gotovo svaki Tigerov uspjeh, a i golfer je nju podržavao. O svojoj vezi nisu puno pričali, no u jednom od intervjua Lindsey je izjavila da su njih dvoje dobri jedno za drugo.

- Pomažemo jedno drugome kada god je to potrebno - izjavila je skijašica jednom prilikom.

Prije veze s Lindsey, Tiger je bio  braku s Elin Nordegren. Par se rastao 2010. nakon što su u javnost procurile priče o njegovoj nevjeri. S Elin ima dvoje djece, kćer Sam Alexis (8) i sina Charlieja Axela (6). Vonn također ima jedan brak iza sebe i to sa svojim bivšim trenerom Tomom Vonnom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • svejedobro 04.05.2015.

    Idem otvoriti paket maramica...

  • Sve nas je manje 04.05.2015.

    S obzirom što je radio bivšoj ženi,ne želim mu baš sreću u ljubavi,skijašica je vidjela kakav je pa se makla na vrijeme...

  • plik 04.05.2015.

    znaci, ipak nema nekog bartola..

Komentiraj...
Vidi sve komentare