To je to što me zanima!

Tigrica Nives u Vodicama je zavodila svog tjelohranitelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica se sunčala i pila šampanjac dok je čuvar glisirao velikom brzinom. Nives Celzijus će na ovogodišnjem CMC festivalu nastupiti s klapom Florijan
Vidi originalni članak

Čim je stigla u Vodice na CMC festival, Nives Celzijus (32) osvježenje je potražila u bazenu. Ove godine nije se kupala u toplesu nego u tigrastom kupaćem bez naramenica.

S njom je bio visoki nabildani istetovirani muškarac, koji je inače prati na gažama. Sjeo je za upravljač glisera i s prijateljem Tonijem odvezao je Nives na pučinu. Pjevačica se sunčala i pila šampanjac dok je čuvar glisirao velikom brzinom vodičkim akvatorijem.

Od Dine Drpića razvela se lani, a s njim ima sina Leonea (9) i kćer Taishu (7). Nives nakon rastave nije bila u vezi jer joj muškarci ne prilaze.

- Boje se njenog ‘seks-bomba’ imidža – rekla je Nivesina prijateljica.

Pjevačici se u Vodicama nije dalo skakati u more, a želi se još osunčati da bude preplanula za nastup s klapom Florijan. Uz nju nastupaju Colonia i Ivan Zak. Ove godine jubilarni, sedmi festival nije natjecateljskoga karaktera pa neće dodjeljivati nagrade najboljim izvođačima.

PRISJETITE SE SEKSI SNIMKE: NIVES SE ZAVODLJIVO MAŽE KREMOM ZA SUNCE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 103

  • Milokliz 12.07.2015.

    Nikako mi ne leži ova Nives kad joj vidim facu s tim glupastim smiješkom sveg mi dosta. Prava seljanka koja je došla u grad.

  • Škamp_na_buzaru 14.06.2015.

    Hocete vi da ja vas tuzim zbog ovog sad? a admini? ovo sto vi imate jahačica valova u naslovu ja sam samo te dvije rijeci stavio u komentar i vi ste mi dali opomenu???? ne kuzim zasto..vi kao mediji mozete a ja ne?? gdje je ta sloboda govora i pisanja..onda niste ni trebali stavit mogucnost komentara ako vam je svaka rijec sto napise korisnik prekrsaj..najbolje od svega to ste vi napisali i jos i dalje jahacica valova stoji u naslovu

  • Zadomspreman_2 14.06.2015.

    Promocija se nastavlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare