To je to što me zanima!

Tihana Lazović i Slavko Sobin izašli su na prosvjed u Zadru i jasno poručili: 'Stop femicidu'

Tihana je u ponedjeljak proslavila prvu godišnjicu braka s kolegom glumcem Branislavom Trifunovićem, a uz sliku koju je objavila je rekla da će zajedno doći podržati prosvjed
Vidi originalni članak

U znak prosvjeda protiv femicida na hrvatske ulice izašli su desetci tisuća građana. Potaknuti stravičnim slučajem ubojstva Nizame Hećimović u susjednoj BiH prosvjedovali su i glumci Slavko Sobin (38) i Tihana Lazović (32). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavko i Tihana došli su na prosvjed u Zadru, koji se održao na Narodnom trgu. Tihana je u rukama držala crveni transparent na kojemu je stajalo: 'Stop femicidu'. 

Podsjetimo, Tihana je u ponedjeljak proslavila prvu godišnjicu braka sa srpskim kolegom Branislavom Trifunovićem (45), a uz sliku koju je objavila je rekla da će zajedno doći podržati prosvjed. 

- Danas ćemo za godišnjicu u 16 sati otići na Narodni trg u Zadru, za sve Nizame, Ane, Sofije, Jadranke, Sanje, Snežane, Gordane koje nisu imale sreće kao ja, koje su umjesto ljubavi, smijeha, slobode i poštovanja živjele strah, jezu, udarce, sram i poniženje - napisala je.

29. IZDANJE Modno usklađeni Slavko Sobin i Tihana Lazović na Sarajevo film festivalu: Stigle i druge zvijezde

- Femicid se mogao spriječiti. Da su samo institucije radile svoj posao. Nama ne trebaju muškarci koji po trgovima mole za našu čistoću i poslušnost, nama treba država koja će nas zaštititi od nasilnika. Draga regijo, vidimo se u 16 sati - dodala je Tihana. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.08.2023.

    ovo sve me polako podsjeća na ''Black Lives Matter''

  • gojko ercegovac 21.08.2023.

    Ovdje navise brisete.ide posvojeno dijete sa svojim roditeljima na plazu Roditelji su narvno oba muska. Progovara dijete tata kak ti imas velikoga pimpeka Nije to nista odgovara tata da tek vidis kakvog ima mama

  • prvi general 21.08.2023.

    Slavkec se boji da mu neko ne kokne njegovu suprugu Luku Nižetić

Komentiraj...
Vidi sve komentare