To je to što me zanima!

Stranci hodali Hrvatskom, sreli medvjede pa upali na set Života na vagi: 'Ovo je nešto najluđe!'

S obzirom na to da je snimanje bilo u tijeku, nisu mogli prijeći taj dio naselja nego su morali pričekati da se završi snimanje za taj dan. Nije im to teško palo jer su im iz produkcije dali hrane i vode
Vidi originalni članak

Ovo je 61. dan da hodamo od Sjevernog mora do Istanbula. Prešli smo Lož u Sloveniji i ušli u Hrvatsku, rekli su TikTokeri Harry i Elliot koji pješače Europom. Prije dolaska na hrvatsku granicu, u šumi su naletjeli na medvjeda. Viknuli su i potjerali ga. Kako je vidljivo iz videa kojeg su objavili, na hrvatskoj granici dobro su ih pretražili, a onda i pustili u zemlju. Hodali su Primorsko-goranskom županijom i nije im dugo trebalo da steknu dojam o lokalnom stanovništvu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

@harrycows Day 61 of walking from the North Sea to Istanbul!! Today we walked from Lož, Slovenia to cross into Croatia. #travel #thruhike #traveleurope #hiking ♬ Epic Music(863502) - Draganov89

- Ljudi su tu vrlo prijateljski nastrojeni prema nama - rekao je dvojac. Jeli su meso ispred crkve gdje je bilo okupljanje pa krenuli dalje. Osim zmije, naletjeli su i na dva mala medvjeda, a u pozadini su čuli i glasanje 'mame'.

Brzo su pobjegli, a onda naišli na snimanje RTL-ova showa 'Život na vagi'. S obzirom na to da je snimanje bilo u tijeku, nisu mogli prijeći taj dio naselja nego su morali pričekati da se završi snimanje. Nije im to teško palo jer su im iz produkcije dali dosta hrane i vode. Sjeli su da ne smetaju i pratili 'dramu', kažu. 

Njihovi pratitelji na TikToku su oduševljeni što prolaze upravo Hrvatskom, ali impresionirala ih je i činjenica da su baš naletjeli na snimanje nove sezone popularnog reality showa u kojem je cilj izgubiti što više kilograma. 

- Dečki moji, vi ste upravo potvrdili da se snima nova sezona odličnog TV showa prije nego što sam to čuo na vijestima - pišu. 

POGLEDAJTE VIDEO: STRANCI POKUŠALI IZGOVORITI 'PELJEŠKI MOST'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Antifašistaaa 01.09.2022.

    I ja sam jednom vidio nekoga nomada, sa sobom je vodio psa, ovcu, magarca, kozu.

  • hrvatisuglupnarod 01.09.2022.

    E ti stranci, riga mi se od njih, nekulturni, odvratni, svaka cast ovima na moru sto oh ne deru i za vise novaca.Fuj, englezi prednjace, nekuturna stoka.

  • zaladilo 01.09.2022.

    Ton je treča najmibolja dokumertarna emidja ,najprva ljubav na sjelu pa unda večera za petora pa toia su debelim kako treniradu i omršave a paze i ba ranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare