To je to što me zanima!

Timothee Chalamet u Veneciji privukao sve poglede odvažnim kombinezonom s golim leđima

Reakcije na glumčev odabir odjeće na društvenim mrežama poprilično su podijeljene. Dok ga mnogi hvale i dive se njegovoj hrabrosti i originalnosti, ima i onih koji ga prozivaju kopijom Harryja Stylesa i Damiana Davida
Vidi originalni članak

Glumcu Timotheeju Chalametu (26) odvažne modne kombinacije nisu strane, no njegovo posljednje izdanje postalo je viralno i izazvalo niz reakcija na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U petak navečer glumac je stigao na premijeru svog najnovijeg filma 'Bones' na 79. Venecijanskom festivalu u pripijenom crvenom kombinezonu potpuno otvorenih leđa.

Tema filma 'Bones' je kanibalizam, stoga ne čudi Timotheejev odabir krvavocrvene boje. Samoupouzdano je prošetao crvenim tepihom, spremno pozirajući fotografima iz svih kuteva.

Vogue je ovaj Timotheejev styling proglasio najodvažnijim dosad, a riječ je o kreaciji njegova omiljenog dizajnera i bliskog prijatelja Haidera Ackermanna.

TIMOTHEE CHALAMET Američki glumac na crvenom tepihu prošetao u odijelu Tom Ford i nakitu od 184 tisuće kuna

Reakcije na glumčev odabir odjeće na društvenim mrežama poprilično su podijeljene. Dok ga mnogi hvale i dive se njegovoj hrabrosti i originalnosti, ima i onih koji ga prozivaju kopijom Harryja Stylesa i Damiana Davida iz grupe Maneskin.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • malenazd9 03.09.2022.

    kako zabavno i tuzno gledati kako se neki ljudi opterecuju sa necim sto neko drugi obuce na sebe,iako ih to u ni u kojem pogledu ne ometa u zivotu...

  • davidbac 03.09.2022.

    Koliko je bolesnih i umno poremecenih medju nama, strava.

  • 24puta... 03.09.2022.

    Prcrvatine, kako vas samo provociraju😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare