To je to što me zanima!

Tina Katanić lijevu dojku, onu veću, ne misli pokazati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kraljica ljepote, “pink Tina”, ne želi graditi karijeru pokazujući svoje tijelo. Kaže da postoje i bolje metode, a nedavni propust bio je samo slučajnost
Vidi originalni članak

Televizijsko pokazivanje desne dojke Tine Katanić bio bi možda i događaj tjedna da premijer Sanader nije najavio mirovinsku reformu, a Eduardo Da Silva se vratio na teren u kockastom dresu. Pokazavši sasvim slučajno u IN Magazinu Nove TV desnu, manju dojku, Tina je izazvala golem interes javnosti. Tinu smo, prigodom izvlačenja dobitnika naše nagradne igre, pitali hoće li sad pokazati i drugu, veću dojku, no bivša kraljica ljepote rekla nam je da je to jednostavno bio loš stjecaj okolnosti.
- Ispalo je slučajno, ali to mi se više neće događati - rekla je Tina i dodala: - Ne bih voljela graditi karijeru na pokazivanju golog tijela. Postoje i bolje metode. Manekenka trenutačno ima posla preko glave, ali najviše razmišlja o tome kako izbjeći kašnjenja.

TINA MORALA BIRATI IZMEĐU DVIJE TELEVIZIJE
Tinino sudjelovanje u showu Nove TV nije se svidjelo šefovima s Prisavlja. Zamjeraju joj što tamo pokazuje grudi i gaćice, a ujedno radi kao Bingo djevojka u showu koji je obiteljskog karaktera, prenosi Jutarnji list. Manekenka je nakon razgovora na HTV-u odlučila zahvaliti Novoj TV na suradnji riječima kako je "Bingo" njezina prva televizijska ljubav. Urednicima "IN Magazina" ostale su još tri izdanja njenog reality showa "Miss Pinky".

Idi na 24sata

Komentari 14

  • anak su namun 14.02.2009.

    kako je ova cura glupa,još ona njena emisijica na novoj nešto miss pinky ,grozno...

  • zvizek 14.02.2009.

    Zar su novinari sa ovoga portala spali na takove vijesti. Jadno! I mojoj susjedi je ispala sisa kudikamo bolja od ove Tinine pa nisam odmah stavljao u novine :)

  • flegmica7 14.02.2009.

    kraljica ljepote? ženska je daleko od ljepote, čak ni sminka je ne čini lijepom. dajte molim vas koju konjsku čeljust ima i oči sitne itd.... a kao ne želi graditi karijeru na tijelu a sama zove novinare i pokaziva se. helooooooooooooooooooo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare