To je to što me zanima!

Tina Katanić 'prohodala' je sa košarkašem Edhemom

Bingo djevojka Tina Katanić ima novu ljubav, a riječ je o košarkašu iz BiH, Edhemu Čustoviću. Tina u vezi s njim osjeća da je to 'ono pravo'...
Vidi originalni članak

Tina Katanić (24) ima novog dečka. Manekenka je otkrila kako se radi o bosanskom košarkašu Edhemu Čustoviću, a gdje su se upoznali Tina nije htjela otkriti jer ne želi, kako kaže, ureći novu vezu, prenosi Index. Za Edhema je rekla kako ima 'ono nešto'. Bingo djevojka ne želi biti poznata po ljubavnom životu, a za sebe tvrdi kako voli sačuvati privatnost. Edhem živi u Tuzli, ali to Tini nije problem jer po njoj iskrena ljubav kao što je njihova pobjeđuje sve pa i daljinu. Tina je o svojim planovima vezanim za karijeru kaže kako je svjesna kratkotrajnosti manekenskog posla pa se na jesen planira posvetiti fakultetu. Naglašava kako je za sve važno imati motivaciju, koju ona ima.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • user_23141 08.09.2009.

    Ma odi u picku materinu, administratore!! Sad imas razlog za brisanje i prekrajanje teksta mog! A mozes i popusit onom kosarkasu obrezani kurac!

  • user_23141 07.09.2009.

    Izbrisi mi cijeli komentar ili ga ne diraj, nemoj mi ti sam prekrajati poruku!!! Ja sam napisao da obrezani mogu dulje jebati i da je Tina Katanic mozda zato s kosarkasem, jasno, ironiziram vijest koja uopce nije vijest - zato takav i komentar imam. Inace, muslimani se kao i zidovi obrezuju, a i vecina porno glumaca sto ne znaci ni da su muslimani ni da su zidovi. Dakle, nemoj mi ti sam prekrajati poruku i onda ostavljati moj potpis ispod!!! Ili je brisi, ili je ne diraj!!!

  • nadimak77 07.09.2009.

    ADMINISTRATOR I NOVINAR NISU PRIMJETILI VRIJEĐANJE NA NACIONALNOJ BAZI, KOMENTAR POVIŠE --VOLI OBREZANE--... OD KADA JE VRIJEĐANJE DOPUŠTENO, KOJI SELJAČINA!!!!! SVAŠTA NA OVA 24 SATA DOŽIVJETI!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare