To je to što me zanima!

Tina Katanić: S pinki satom na ruci čak ni jesen nije tmurna

Tina se u ružičasti silikonski sat zaljubila na prvi pogled jer je zanimljivog i unikatnog dizajna. Sasvim je sigurno, ističe, da ga dugo neće skidati s ruke
Vidi originalni članak

Volim vidjeti vesele boje jer mi brzo dosade obični satovi. Osim toga, mora biti pomalo i otkačen, a ovaj pinki sat mogu nositi i kao narukvicu, kaže Tina Katanić (30).

U ružičasti silikonski sat zaljubila se na prvi pogled jer je zanimljivog i unikatnog dizajna. Inače je to njezina omiljena boja. Sasvim je sigurno, ističe, da ga dugo neće skidati s ruke.

- Nosim ga i na neku svečaniju odjeću, ali i na traperice ili sportska izdanja jer je univerzalan i iskoristiv u svim prigodama. Žao mi je što tu lijepu boju inače rijetko vidim. Šteta što se dizajneri satova ne odlučuju lako za nju - kaže manekenka.

Smočila ga je, dodaje ovog ljeta u moru i ništa mu, kaže, nije bilo jer je vodootporan. Točan je, dodaje Tina, kao švicarski sat pa ga rado preporučuje prijateljima.

Silikonski satovi mogu se kupiti uz tjednik Express po jedinstvenoj cijeni od samo 59,99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • digelante 26.09.2015.

    Tina je skupa igračka za tatine sinove. Šalu na stranu, djevojka je droljica, i samo će mutav i bez mozga muškarac óženiti takvu curu.

  • Čobo 26.09.2015.

    Tina kupio sam Express i pripremio 59,99 kuna... Kad ću dobit svoj sat? Ili bar pola sata?

  • Jebote Led 26.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare