To je to što me zanima!

Tina Rupčić: Rekao mi je na Silvestrovo da se vraća

Prevarena supruga frontmenu Cubisma oprostila je nevjeru i primila ga natrag zbog sinova, a i zato jer ga još voli. Kaže da se na njega može osloniti
Vidi originalni članak

U kući u zagrebačkoj Kustošiji sve je kao prije. Hrvoje Rupčić (38) čuvao je sinove Nou (11) i Jakova (4), a supruga Tina (37), s kojom je deset godina u braku, bila je na probi. Glazbenik nije skrivao sreću.
- Dobro sam - rekao je i opet odbio govoriti o privatnom životu. Nakon dvomjesečne afere s glumicom Zrinkom Cvitešić (27) Rupčić se vratio supruzi i djeci.
- Oprostila sam mu jer ga volim, zato što je maštovit, zgodan, jako vrijedan i odgovoran - otvorila se Tina za Story. Pjevačica je nevjeru oprostila na Silvestrovo, točno u ponoć. Nije se, kaže, nadala takvom novogodišnjm iznenađenju.
- Spremala sam se poslati čestitku roditeljima. Zazvonio je telefon. Bio je Hrvoje. Kako sam slavila na tulumu u Jadran filmu, zamolio me da izađem u dvorište - uzbuđeno je prepričavala. Glazbenik joj je čestitao i poljubio je. Od tada su sretni.
- Nije lako nakon toliko zajedničkih godina izbrisati naklonost i ljubav spram nekog - zaključuje Tina. Ona i Hrvoje su nakon Nove godine otišli na skijanje. Prošlog vikenda su kao prava obitelj pripremali rođendansko slavlje za sina Nou.
- Godine su me stisnule. Posla će biti, a osobe koju voliš možda i ne. Možda je napokon vrijeme za obitelj - kazala je Zrinka Cvitešić samo nekoliko dana prije nego što ju je Rupčić ostavio. Ipak, još ne želi komentirati višemjesečnu ljubav s frontmenom Cubisma.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_33005 21.01.2009.

    jadna zrinka htjela je djecu....kaj sad suti kad je do sad lajala....

  • bluesky 21.01.2009.

    Jednom izdajnik,uvijek izdajnik.Biti ćaća ili muž nije isto.E Tinče neš tog crva sumnje lako istirat.Čekaj samo dok ti dica narastu .Kad tad vratit ćeš lopticu ili ćeš ga odj....I ja imam dvoje dice i nisam u braku od jučer ali da mi to napravi....eeee moga bi samo doć po jednu u tur i ništa više.A ćaća je uvik sa papirom ili bez.A što se tiče komentara lako je rasturit sve, točno, a ko je rasturač u ovom slučaju...on ili njegova žena?Ne moš rasturit ono što je već sj...ano.Ovo je samo privid.Djeca,ovo,ono ali kad jednom zastraniš...najgore je prvi put poslije nije bitno.To ti je kao da ubiješ jednog čovika ili deset.Svejedno si ubojica.

  • rada čokolada 21.01.2009.

    E Tina,trebala si primit i tu Zrinku,kak se već zove! Drpićeva bi vam zavidila na vašoj triple obiteljskoj idili!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare