To je to što me zanima!

Tinejdžerica 'skinula' Whitney i osvojila srca milijuna gledatelja

Jessica Sanchez (16) u Američkom idolu je otpjevala hit pokojne Whitney Houston 'I Will Always Love You'. Oduševila je izvedbom, a brojni je bodre na Facebooku
Vidi originalni članak

Nakon što je natjecateljica Američkog idola, Jessica Sanchez (16), otpjevala hit pokojne Whitney Houston 'I Will Always Love You', ostavila je publiku bez daha i svojom izvedbom izmamila brojne ovacije.

- Ovo je jedna od najtežih pjesama na svijetu. Ti nisi samo jedna od natjecateljica s najboljim glasovim mogućnostima u showu već jedna od najboljih pjevačica - rekao je filipinsko-meksičkoj tinejdžerici član žirija Randy Jackson.

Steve Tyler je komentirao da je svojom izvedbom u jednoj večeri uspjela rasplakati 40 milijuna ljudi. Filipinci, ali i brojni drugi, zdušno bodre Jessicu na Facebooku.

- Jessica je novi američki idol - napisao je jedan sportski urednik na toj društvenoj mreži o natjecateljici čiji su glazbeni uzori osim pokojne Whitney, Celine Dion, Mariah Carey, Beyonce i Christina Aquilera.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Miss97 12.03.2012.

    samo tako nastavi...imaš odličan glas!!!! :)

  • D500 10.03.2012.

    Ja imam osjećaj da ovo pjeva pokojna Whitney, nadam se da neće završiti kao ona jer ovu curu očekuje jako dobra karijera :)

  • 1950stari 09.03.2012.

    brate pa da tinejdžerica ma ovo izgleda ka baba od 60 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare