To je to što me zanima!

Titanic se vraća na velika platna nakon 25 godina, zna se datum

Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu
Vidi originalni članak

Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona vraća se 9. veljače na velika platna povodom svoje 25. obljetnice. Titanic će proslaviti godišnjicu u kinima u posebnom IMAX 3D I 3D 4K formatu.

Titanic je osvojio 11 nagrada Oscar, uključujući između ostalih nagradu za najbolji film, najbolju režiju, najbolju kameru i najbolju montažu. Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu. Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao 'nepotopivog' obišla je cijeli svijet, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje 'najveći film ikad snimljen'. 

Glumačku ekipu ove epske romanse predvode dobitnici nagrade Oscar Leonardo DiCaprio i Kate Winslet. Uz njih su još i Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber i Bill Paxton. Redatelj i scenarist je James Cameron, a film su producirali Cameron i Jon Landau, dok je Rae Sanchini izvršna producentica.

Titanic se u našim kinima počinje prikazivati uoči Valentinova, 9. veljače.

POVIJESNA DRAMA Gdje su nestali - što se desilo s tijelima ljudi koji nisu preživjeli dramatično potonuće Titanika

Idi na 24sata

Komentari 16

  • rihnetta 10.01.2023.

    Ma šta gledo. Bio i spaso se. Sad me zoveju Spasoje. Al ne nju već sebe.

  • jamesbond7777 10.01.2023.

    Nije isti film a ni istii glumci🙄"" "glavna uloga bratic od Leonarda di Caprija i sestricna od Kate Winslet!!!!! 😎😎😎I svi ce sretno stici na kraj/ovaj je sa hepyendom(znam pouzdano iz druge ruke)

  • BornaCuk 10.01.2023.

    Je, ali ga nema na TOP 250 filmova na IMDb Top 250 Movies (ranking)

Komentiraj...
Vidi sve komentare