To je to što me zanima!

'Tko god vam kaže da vaš izgled nije važan, opasno vas laže...'

Stone je svjesna svih čari, ali i stigmatizacije Hollywooda i entertainment industrije pa je u intervjuu ispričala kako redovito trenira i maksimalno se ozbiljno priprema za svoje potencijalne uloge.
Vidi originalni članak

Karijera nekada slavne američke glumice Sharon Stone (62) nije više ni blizu one s početka 90-ih godina, kada je slovila za seks simbol nakon uloge u 'Sirovim strastima', ali uskoro ćemo je gledati u Netflixovoj dramskoj seriji 'Ratched', koja radnjom prethodi kultnom filmu 'Let iznad kukavičjeg gnijezda'.

Veće uloge danas su za nju tek iznimka, no i ovakav povratak nakon što ju je Hollywood posve otpisao, za njezine je stare fanove radosna vijest. Karijera Sharon Stone naglo je zamrla 2001., kad je imala moždani udar, a sama je za filmsku industriju tada rekla kako ju je odbacila i šikanirala. 

NEKAD NAJTRAŽENIJA GLUMICA Sharon Stone: 'Izgubila sam sve, a Hollywood me zaboravio'

Stone je i danas, u sedmom desetljeću života, svjesna svih čari, ali i stigmatizacije Hollywooda i entertainment industrije pa je u intervjuu za Telegraph ispričala kako redovito trenira i maksimalno se ozbiljno priprema za svoje potencijalne uloge.

'Niste ni svjesni koliko je izgled važan dok ne počne odlaziti. Dok ne ostarite i izgubite ono na što se naviknuli. Velika i glupa laž je kad vam netko kaže da mu izgled nije važan - zaključila 62-godišnja glumica, koja je, kako kaže, previše puta u svojoj karijeri naišla na objektivizaciju od strane muškaraca, kao i na neprimjerene ponude.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.09.2020.

    Meni je itekako bitan moj izgled.

  • crna mačka 14.09.2020.

    Ja sam se uvjerila da su iz moje klape " sve ružnije" žene sretnije od lijepih. Dakle, ljepota nije garancija sreće.

  • sky linee 14.09.2020.

    Važan je nama, drugima ne baš na nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare