To je to što me zanima!

Tko je dojmljiva voditeljica prijenosa otvorenja Pelješkog mosta? Na HRT-u je 36 godina

Voditeljica rodom iz Dubrovnika, neprekidno je zaposlena u HRT-u, a trenutno radi kao urednica Radija Dubrovnik. Često zna organizirati i javne priredbe i manifestacije
Vidi originalni članak

Za vrijeme prijenosa programa svečanog otvaranja Pelješkog mosta, pažnju mnogih privukla je i simpatična voditeljica Nila Miličić Vukosavić. Ona je, kako piše na svojoj osobnoj web stranici neprekidno zaposlena na HRT-u od 1986., a trenutačno radi kao urednica Radija Dubrovnik.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, na stranici piše i kako se voditeljica, spikerica i novinarka Nila nakon završetka srednje škole zaposlila na HRT-u, gdje radi na Hrvatskom radiju - Radio Dubrovnik. 

- Tijekom svih ovih godina bavim se i vođenjem brojnih javnih priredbi i manifestacija u Dubrovniku i izvan njega. Od 2004. godine povremeno sudjelujem u predstavama Studentskog teatra Lero iz Dubrovnika - piše na stranici.

SVEČANOST Pelješki most obasjao vatromet

Dojmljiva voditeljica stekla je zvanje Magistra javnih medija, a studij je započela nešto kasnije u životu.

- Na Sveučilištu u Dubrovniku od 2004. do 2009. godine pohađala sam dodiplomski i diplomski studij Komunikologije i stekla zvanje Magistra javnih medija - može se pročitati u njenoj biografiji. 

OTVOREN PELJEŠKI MOST Velika galerija: Pogledajte kako je izgledalo svečano otvorenje

Voditeljica je uživala na Pelješkom mostu, a to dokazuju i fotografije koje je postavila. Pozirala je čak i s voditeljem Duškom Ćurlićem, a u opisu je napisala: 'Voditelji i most'.

Inače, Nila ima supruga Sebastijana s kojim je u braku 23 godine, a prije samo dva dana proslavili su godišnjicu. 

MEĐU PRVIMA PROŠETALA MOSTOM Kolinda o Pelješkom mostu: Za ovo smo se borili desetljećima i ulagali toliko truda i muke

- Obilježavamo danas pune 23 godine naše bračne priče! Dok god je poljupca u kosu, zagrljaja, ruke u ruci, topline oko srca i titraja u duši kad mu čujem glas, dok god mi prašta kad sam nemoguća, nervozna ili svadljiva, i zaboravlja zašto smo se zapravo porječkali, dok god je uz mene kad je teško i kad je lako, dok zna kako voljeti i biti voljen, to je zrak koji dišem i sreća kojom se hranim - napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju zagrljeni u uličici u Dubrovniku.

POGLEDAJTE VIDEO: PELJEŠKI MOST SLUŽBENO OTVOREN

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Fleur A La Rose 27.07.2022.

    Kosa..?

  • raven1 27.07.2022.

    meni je bila užas. kreštav glav, neprimjerena umjetna boja kose, usiljeno dodvoravanje, a nije znala pročitati na engleskom ''2 cellos''. pored kolege izgledala je jako neprofesionalno.

  • Australian 27.07.2022.

    Pomislih na prvi pogled da je to J,Lisac dosla otpjevati Himnu jedino mi se svida prirodna frizura

Komentiraj...
Vidi sve komentare