To je to što me zanima!

Tko je ljepotica koja je mamila uzdahe na ždrijebu u Brazilu?

Brazilska televizijska prezenterica, model i glumica Fernanda Lima i njezin kolega i partner Rodrigo Hilbert vodili su ždrijeb Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu
Vidi originalni članak

Brazilski model, TV prezenterica i glumica Fernanda Lima (36) plijenila je poglede na ždrijebu Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu na kojem je u petak bila domaćica u brazilskom Costa do Sauiopeu. Uz nju se na pozornici našao i njezin partner, brazilski glumac i model Rodrigo Hilbert (33). Par je zajedno vodio 90-minutni show koji su izravno prenosile 193 TV kuće, na kojem se okupilo 1300 ljudi i na kojem su nastupile najveće brazilske pop-zvijezde poput Alexandre Pires i Vanesse da Matae.

- Na takvim glavnim događajima ne razmišljam o veličini publike. Navikla sam na gomilu ljudi, no o tome radije ne razmišljam da ne postanem nervozna. Usredotočena sam na komunikaciju s publikom kako bih bila sigurna da nisam zabrljala. Volim nogomet, no moram priznati da nisam stručnjak poput Rodrigoa, koji ga obožava. Od 1990. godine gledam utakmice i navijam - rekla je Fernanda koja je inače vatrena navijačica Gremija, momčadi iz Porto Alegrea. 

Fernanda se manekenstvom počela baviti s 14 godina i diplomirana je novinarka. S Hilbertom je u vezi od 2002. godine, a par zajedno ima i petogodišnje blizance, Joãoa i Francisca. 


Idi na 24sata

Komentari 151

  • MaraBrajković 07.12.2013.

    Neznam tko je,ali sam,dok je trajalo to nesretno izvlačenje,morala mome držati oči da mu ne iskoče!

  • shit_happens_ 07.12.2013.

    komad iz svjeta gdje obični smrtnici nemaju pristup

  • 07.12.2013.

    već su i vragu dosadili sa tom haljinom.. jbt. svaki put na tv plavuša ima takvu boju i model..

Komentiraj...
Vidi sve komentare