To je to što me zanima!

Tko je Mirta Miler koja se krila ispod Jokerice? Influencericu na TikToku prati 17 milijuna ljudi

Mislim da se ljudi, u Hrvatskoj pogotovo, trebaju više opustiti u smislu svojih hobija. Bez obzira ima li to veze s društvenim mrežama ili nečim drugim, ispričala je Mirta jednom prilikom
Vidi originalni članak

U novoj epizodi showa 'Masked Singer' ispala je Jokerica, a ispod maske krila se Mirta Miler. Ona se za opstanak borila pjesmom Valerie Amy Winehouse, no Pantera ju je ipak pobijedila.

Inače, Mirta Miler je tiktokerica i influencerica. Društvenim mrežama bavi se već nekoliko godina, a prije toga radila je u banci. Šminkanje je njezina velika strast. Upravo njime se proslavila i na TikToku, gdje je prati više od 17 milijuna ljudi.

DOBILA NAJMANJE GLASOVA ANKETA Je li Jokerica zasluženo ispala iz showa Masked Singer?

Njezini videozapisi na toj društvenoj mreži lajkani su 900 milijuna puta. Mirta otvoreno govori i o estetskim operacijama koje je imala. Stavljala je filere u usne, povećavala grudi, a sve to dokumentirala je i na svom TikToku. Za povećanje grudi odlučila se, kako je objasnila, nakon što je izgubila dosta kilograma. Bila je nezadovoljna kako joj grudi izgledaju pa ih je odlučila promijeniti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Influencerica je svojedobno savjetovala da bi se mnogi više trebali baviti hobijima.

- Bez obzira ima li to veze s društvenim mrežama ili nečim drugim. Prije nego se zaposle u nekoj korporaciji, savjetujem da ipak pokušaju nešto svoje napraviti, nešto što ih uveseljava i što vole raditi te u čemu se najbolje snalaze. Poslije je lako za daljnju karijeru, pogotovo ako imate diplomu - rekla je Mirta jednom prilikom za Story.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • spirit lamp 03.04.2023.

    Nikad cula.

  • Čeljo Brtika 02.04.2023.

    Kad treba članak napisati tko je ona onda znaš koliko je poznata...

  • AgramZgb 02.04.2023.

    Ove singerse najavljuju da tu pjevaju poznati ljudi za koje svatko zna. Za ovu ne znaju ni njeni roditelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare