To je to što me zanima!

Tko je po vama najbolja TV voditeljica u Hrvatskoj?

Lijepe voditeljice showova i zabavnog programa oduvijek su bile zaštitna lica svojih TV kuća. Koja televizija kod nas ima najbolju TV voditeljicu?
Vidi originalni članak

TV voditeljice u zabavnom programu oduvijek su trebale biti lijepe, ali danas se čini kao da je stavljen veći naglasak na izgled nego na kvalitetu. Većina novih voditeljica ima vrlo atraktivne proporcije i mnogi će reći da nije ni bitno što govore dok se smješkaju u kratkim haljinicama. No, s druge strane, mnoge će toliko zasmetati pogreške u dikciji i preveliko afektiranje da ih ni najdublji dekolte neće moći smiriti. Jasno je dakle da kvalitetna voditeljica mora imati pravi omjer ljepote i pameti, a sve tri naše televizije imaju ozbiljne adute na tom području. HRT se već dugi niz godina može pohvaliti profesionalkama poput Barbare Kolar ili Danijele Trbović, a na Novoj TV 'zavladale' su atraktivne mlade snage među kojima se najviše ističu Nikolina Pišek i Mia Kovačić. RTL svoje adute ima u Tatjani Jurić i Antoniji Blaće. Ako pričamo o voditeljicama uvijek možemo spomenuti i Mirnu Berend te Vlatku Pokos. Imate li vi svog favorita među voditeljicama u Hrvatskoj? Je li vama najbolja neka koju nismo nabrojali? Koje bi po vama trebale biti osobine kvalitetne voditeljice?

Idi na 24sata

Komentari 59

  • babygirl 21.08.2010.

    Mirna Berend legendaaaaa,

  • tinka1983 21.08.2010.

    definitivni mirna berend, zatim blaženka leib.vlatka, barbara,tonka,marija miholjek,danijela, lamija... ostale nisu vrijedne spomena....

  • trubica 21.08.2010.

    mila horvat, bez konkurencije

Komentiraj...
Vidi sve komentare