To je to što me zanima!

Pokorile Superbowl: Polugola Lopez na pozornicu izvela kćer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvije Latino zvijezde priredile su spektakl u poluvremenu finala američkog nogometa. Pokazale su da su u sjajnoj pjevačkoj i tjelesnoj formi. J. Lo je u 50. godini a Shakira u 43.
Vidi originalni članak

Latino zvijezde J.Lo (50) i Shakira (42) mjesecima su se pripremale za nastup u poluvremenu finala najvećeg američkog sportskog događaja u Miamiju. J.Lo je uoči samog noćašnjeg nastupa  sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila jednu od fotografija s probe na koju je stigla u tajicama i kratkom topu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već na probi je pokazala zavidnu formu, ali ono što su ona i njezina kolegica izvodile na poluvremenu bio je spektakl koji je zasjenio i samu utakmicu. Sve je prštalo od energije i performansa, na čemu bi im pozavidjele i upola mlađe kolegice. Dvije Latino dive izvodile su svoje najveće hitove.







Ipak, show im je 'ukrala' Emme Maribel Muniz (11), kći Jennifer Lopez i njenog bivšeg muža Marca Anthonyja. Djevojčica je zapjevala mamin veliki hit 'Let's get loud' pred milijunima gledatelja dok ju je Shakira 'pratila' na bubnjevima. 



POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 143

  • sanvila 06.02.2020.

    e sad bi trebalo j.lo "uzet" kćer...nema ona što pjevat na maminom koncertu....jedan od razloga što je Severinin sin pripao ocu je i to što ga je vodala po svojim koncertima a mali čak nije ni pjeval...majka-nemajka j.lo imaš sreće :)))

  • Pero Cigla 04.02.2020.

    Jesu li one stvarno pjevale 12 minuta i za to uzele milijune $???

  • 03.02.2020.

    Šteta što joj nije sisa ispala kao Janet Jackson prije 15-ak godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare