To je to što me zanima!

Tko je 'ponoćni izjelica'? Preko noći iz lonca nestale sarmice

'ŽIVOT NA VAGI' Ljutit zbog jedenja kiflica, trener Mario će kandidate pošteno izmrcvariti na treningu, a oba tima posjetit će poznata motivacijska govornica Ana Bučević
Vidi originalni članak

Članovi Plavog tima imaju težak zadatak jer moraju odlučiti hoće li iz daljnjeg natjecanja izbaciti  Silviju ili Marka budući da su izgubili najmanji postotak na vaganju.

Zbog dobrog rezultata na vaganju i odlaska jedne osobe iz Plavog tima, trenerica Sanja Žuljević inzistira na antistres danu i želi svom timu priuštiti opuštajući 'pozdrav suncu' umjesto klasičnog treninga.  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za to vrijeme, ljutit zbog slabog rezultata na vaganju i jedenja kiflica, trener Mario će kandidate svog tima pošteno izmrcvariti na treningu. Leonardo za to vrijeme upozorava Plavi tim da su preko noći iz lonca nestale sarmice, a Vlatka je odlučila iznijeti svoje pravo mišljenje o Hani. Na individualni trening sa Sanjom i Marijom otići će samo po jedna osoba -  najslabija karika iz svakog tima

Kako bi ih podržala u borbi s kilogramima, kandidate posjećuje poznata motivacijska govornica Ana Bučević, no Damiru je teško pao njezin govor te je odlučio napustiti prostoriju prije nego je završila. Je li mu uspjela pomoći, ne propustite pogledati večeras, od 20 sati, na RTL-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Malani 05.04.2017.

    Ma bez veze. Ljude koji su do sad unosili bar 4000 kalorija dnevno uz minimalnu aktivnost, kad su uspjeli natuci toliko kilograma, stavili na 1800 kalorija, proteinske shake-ove, malo posnog i purece sunkice i sad se cude sto potajno jedu. Dajte ljudima neki razumniji menu kojeg bi se trebali drzati cijeli svoj zivot, dobrog psihologa i plan vjezbanja. A ne neke smijesne motivacijske govornike i drilat ih vjezbama kao u vojnickom kampu. Ovako ce se samo vratiti starim zivotnim navikama kad izadju. A kad vidim onu djevojku od 180- ak kilograma da trci na traci, mozemo samo ocekivati da je za par godina ceka operacija koljena. Mislim da bi produkcija morala malo vise misliti na zdravlje kandidata nakon showa, a malo manje na gledanost.

  • --- DAVOR --- 05.04.2017.

    Ako sad po skriveč žderinjaju šta će tek bit kad izađu van? Ko da ih je netko gladne s golog otoka pusti i eto ti 5 kila u par dana a za mjesec dana i 20. Uzalud vam trud svirači.

  • whistler13 05.04.2017.

    Najjača emisija, isto ko na sajmu svinja u Zadvarju 😂😂 Samo što od svinje imaš neke koristi 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare