To je to što me zanima!

Tko je posljednji jedi? Galaksija gori, potraga za njima ne staje

Ovog Božića Disney i LucasFilm pokušat će ponoviti i nadmašiti uspjeh sedmog filma u franšizi novim filmom, 'Ratovi zvijezda: Posljednji jedi'. Novi foršpan je pred nama
Vidi originalni članak

Nalazimo se trenutačno u novoj renesansi franšize 'Ratovi zvijezda'. Sedmi film u serijalu, 'Ratovi zvijezda: Sila se budi', pregazio je kino blagajne i premašio svojom zaradom sva očekivanja. Premda nije toliko dobro zaradio, naredni film iz 'Ratova' koji je dospio u kina, 'Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda' ipak je impresivno dobro utržio.

Ovog Božića Disney i LucasFilm pokušat će ponoviti i nadmašiti uspjeh sedmog filma u franšizi novim filmom, 'Ratovi zvijezda: Posljednji jedi'. A sudeći po novom foršpanu, u kojeg su smjestili apsolutno svaki trop i kliše kojeg su i mogli smjestiti, u tome će i uspjeti. Ipak, ljude ništa ne vraća u kina kao materijal kojeg su već nekoliko puta vidjeli i koji im igra na prave note.

Pogledajte posljednji foršpan

Nakon što je u 'Ratovima zvijezda: Sila se budi' kročila u širi svijet, Rey u novom poglavlju sage nastavlja svoje epsko putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera dok se na drugoj strani galaksije Kylo Ren bori sa svojim demonima te nastavlja uništavati Novu Republiku.

U glavnim ulogama u filmu su Daisy Ridley kao Rey, John Boyega u ulozi bivšeg Stormtroopera Finna (nakon te uloge nastupa u nastavku 'Bitke na Pacifiku'), Oscar Isaac kao pilot Poe Dameron, Adam Driver je ponovno mračni jedi Kylo Ren, a vidjet ćemo i Marka Hamilla u većoj ulozi. Uloge također imaju i Carrie Fisher (njena posljednja uloga) te Benicio Del Toro, Kelly Marie Tran i Laura Dern koji se pojavljuju po prvi puta u ovoj kultnoj franšizi.

'Posljednji Jedi', osmi film u serijalu, pod režijom Riana Johnsona u kina stiže 15. prosinca ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare