To je to što me zanima!

“Tko kaže da će hrvatski Pink puštati folk glazbu"

Željko Mitrović najavio je da će do kraja mjeseca dogovoriti kupnju triju televizijskih postaja čime bi stvorio temelje za daljnje kupovine ostalih postaja
Vidi originalni članak

Iako vlasnici lokalnih televizija opovrgavaju da su u pregovorima s TV Pinkom, Željko Mitrović tvrdi da će do kraja mjeseca dogovoriti kupnju triju postaja te da će ih do kraja godine kupiti dovoljno da pokrije bar 70 posto Hrvatske.
- Ne želim još otkriti koje su to televizije zbog medijskih pritisaka - kaže vlasnik Pinka. Opovrgnuo je da će glavni na hrvatskom Pinku biti Mario Mihaljević, koji dogovara dolazak folk emisije Lepe Brene “Zvezde Granda” u Hrvatsku.
- Uopće ne znam tko je taj Mario Mihaljević. I tko kaže da ćemo na hrvatskom Pinku puštati folk i 'Zvezde Granda’? Program ćemo definirati nakon istraživanja tržišta - rekao je Mitrović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • milan 05.05.2008.

    sto ste se uplasili braco Hrvati folk glazbe? pa nije folk glazba srpska glazba! folk je nastao u Turskoj u Avganistanu u Iranu u Arapskim emiratima.....a i vi ste poprimili folk tako sto skriveno u vasim domovima slusate tu istu glazbu od Indire Radic Serifa Konjevica Nedzada Salkovica Semse Suljakovicke Selme Bajrami.....a, svi su vam oni iz Bosne, nisu iz Srbije. Gdje je tu onda vama dragi Hrvati problem???

Komentiraj...
Vidi sve komentare