To je to što me zanima!

Tko može osvojiti ovog rokera: Simpatična mi je Mirela Holy...

Nijedna pjevačica s naše estrade ne bi me mogla osvojiti, ali mi je simpatična bivša ministrica zaštite i okoliša, izjavio je roker Goran Bare u intervjuu za INMagazin
Vidi originalni članak

Glazbenik je u intervjuu za InMagazin otkrio koja ga Hrvatica može osvojiti iako će ga na koncertu u petak podržati djevojka za koju kaže da je njegova srodna duša. 

- Nijedna pjevačica s naše estrade ne bi me mogla osvojiti, ali mi je simpatična bivša ministrica zaštite i okoliša Mirela Holy - izjavio je roker Goran Bare koji je komentirao i oslobođenje generala Gotovine i Markača. 

- Drago mi je što su ti ljudi oslobođeni. Ja nisam znao što se tamo događalo oko Knina, no pretpostavljao sam da je sve to politička igra. Hvala Bogu da se u ovoj zemlji nešto dobro dogodilo, barem na tom području - rekao je Bare za InMagazin. 

Bare s bendom majke priprema veliki koncert u petak u Boćarskom domu u Zagrebu. Predgrupa će im biti Žanamari Lalić i grupa Sane.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lronaleonić 06.12.2012.

    Zar on zaista misli da može birati?

  • NESTVARAN_1 05.12.2012.

    koja bi tak bila pametna da bi njega htjela osvojiti pitam se baš...

  • misur 05.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare