To je to što me zanima!

Tko najbolje pjeva u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'?

Kandidati su u nekoliko emisija pokazali što mogu sa svojim glasom. Neki od njih proglašeni su favoritima. Je li to zbog toga što najbolje pjevaju?
Vidi originalni članak

U glazbenom showu RTL-a ostalo je još šestero mladih pjevačkih nada. Dosad su kandidati imali nekoliko prilika pokazati što znaju i mogu. Tko je po Vašem mišljenju već sada dostigao vrhunac? Tko od njih više nema ništa novo za ponuditi publici i stručnom žiriju? Borbu za snimanje albuma nastavjaju Zoran, Nikolina, Carla, Bojan, Matej i Barbara. Zoki se pokazao kao jedan od favorita. Svojim vokalnim sposobnostima uspio je zadiviti i žiri kojeg čine Tony Cetinski, Jelena Radan i Goran Lisica Fox. Nikolinu se i prije početka showa uspoređivali s Amy Winehouse, a Carlu je Tony prozvao "The Voice". Ostalo troje kandidata u manjoj mjeri je zadivilo stručni žiri. Mislite li da su Bojan, Matej i Barbara jednako dobri pjevači kao što su to Carla, Nikolina i Zoki. Tko bi od svih njih trebao poraditi na svom scenskom nastupu? Tko od kandidata već sada može profesionalno pjevati? Tko pokazuje najviše fleksibilnosti što se tiče izbora pjesama i glazbenih žanrova? Tko je od njih već sada zvijezda?

Idi na 24sata

Komentari 30

  • reckoner 21.05.2009.

    mislim da ce iva pobijedit. ili dusko. ne mogu se odlucit. a i sementa nije losa

  • lavng 16.05.2009.

    Najbolje pjeva Barbara. Ona je pobjednica :))

  • tinachhh 16.05.2009.

    najbolji su definitivno NIKOLINA od cura i ZORAN od dečki.. Bojan- ok je ali uvijek isto zvuči.. seksi je.. hh Matej- malo je hmm.. nije ga lijepo za vidjet, al glas je tak-tak Barbara- isto kao i bojan.. čemu ono diranje haljine rukicama?? Carla- ok je cura, ali se previše dere.. Uglavnom, kupila bih jedino Nikolinin (svaka pjesma super zvuči) i Zoranov (kul mi je, ali se bude umislio) cd.. Pobijedit će Zoran jer Hrvatska neće za žene glasat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare