To je to što me zanima!

Tko umjesto Afflecka? Sužen izbor režisera novog 'Batmana'

Nakon što je Ben Affleck na žalost otpao kao redatelj najnovijeg uratka o Vitezu tame, nova su se imena pojavila u fokusu. Među njima je čak i veliki Ridley Scott
Vidi originalni članak

Warner Bros. i DC suzili su izbor filmaša koji će režirati nadolazeći film o Batmanu umjesto Bena Afflecka, koji je nedavno odustao od te ideje.

Tako se čini kako su u uži izbor ušla četiri imena, a najveće šanse za angažman ima Matt Reeves, redatelj koji potpisuje 'Planet majmuna: Revolucija' i 'Cloverfield'.

Reevesu je navodno već ponuđen angažman te Warner Bros. i DC čekaju njegov odgovor. Kandidati za redatelja posljednjeg filma o Batmanu su i Ridley Scott te Fede Alvarez, a identitet četvrtog kandidata trenutačno nije poznat.

Iako je odustao od režiranja, Affleck će i dalje tumačiti glavnu ulogu u filmu za kojeg je napisao i scenarij. Premda nije potvrđeno, film bi mogao nastaviti priču koju smo vidjeli u 'Odredu otpisanih', dok se ne bi trebao doticati ostalih heroja iz 'Justice Leaguea', kao što su Superman i Wonder Woman (čiju priču ćemo pogledati ove godine u lipnju).

Više informacija o posljednjem Batman filmu donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 14.02.2017.

    Prije par dana je odlučeno da je Matt Reevs redatelj nadolazećem filmu o Batmanu, stvarno postajete smiješni sa svojim objavama.

  • Old_School_1 13.02.2017.

    Autoru ( prepisivacu) ovog clanka zelim poruciti da kad je vec na ovim temama filmova da (pre)napise clanak o najvecem stripovskom filmu( spektaklu) koji ce bit prikazan do sada, a snimanje je krenulo prije cak 2 dana, a jos nema ni a ni b o tome, cak niti prije nije bilo, al ovo je sad fakat kasnjenje jeb... . ....ALO!! 3.DIO AVENGERSA: INFINITY WAR !! part 1 , pa nemoj me zaj****** !! ... bez uvrede, al nemojte da vas mi ucimo poslu...

  • delaware 13.02.2017.

    ridley who? jedini dobar film mu je American Gangster

Komentiraj...
Vidi sve komentare