To je to što me zanima!

To je ista osoba? Smršavila 18 kilograma i napokon je sretna

Khloe je uvijek bila poznata kao 'bucmasta Kardashianka'. Započela je drugačiji život te se posvetila zdravijoj prehrani i vježbanju uz koje je izgubila 18 kilograma
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian (32) napokon je ponosna na svoje tijelo. Na Instagramu je objavila fotografiju koja pokazuje kako je izgledala prije i kako izgleda nakon transformacije.

Starleta je uvijek bila poznata kao 'bucmasta Kardashianka', a onda je nakon prekida s Lamarom Odomom (37) odlučila tome stati na kraj te započeti drugačiji život. Posvetila se zdravijoj prehrani i vježbanju uz koje je izgubila 18 kilograma.

- Da ste mi prije pet godina rekli da ću postati ovisna o vježbanju i zdravoj prehrani te da ću biti inspiracija drugima i pomoći im da ustraju u svojim odlukama, smijala bih vam se u lice - rekla je i dodala kako je nekoć njena glavna izlika bila da ima teške kosti.

Khloe je izdala knjigu 'Strong Looks Better Naked' koja govori o njenoj transformaciji, a uskoro počinje show 'Revenge Body' u kojem će pomagati kandidatima koji se bore s istim problemom.

- Proces je išao polako. Moj cilj nije bio izgubiti 10 kilograma u 10 dana. Htjela sam biti emocionalno jača -  objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Wrazica. 15.01.2017.

    Vidi vidi, rodena 27.6 racica i ona hahaha

  • Čavoglavi Hrvat 09.01.2017.

    Koga je smršavila?

  • oko za oko pasta za zube 👻 09.01.2017.

    dobro izgleda na zadnjoj fotki, baš po mom ukusu :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare