To je to što me zanima!

To je ljubav: Majoli i Popović proslavili rođenje njegova sina

RIJEŠILI PROBLEME Bivša tenisačica i Denis Popović prekinuli su zbog njegove afere s američkom zubaricom, s kojom je dobio sina. Iva mu je to oprostila
Vidi originalni članak

Bivša tenisačica Iva Majoli (35) prije mjesec dana doznala je da njen dečko Denis Popović (41) u Miamiju čeka sina s drugom i zbog toga su nakratko prekinuli. Popović (41) je rođenje djeteta, koje je dobio u kratkotrajnoj avanturi s američkom stomatologinjom, proslavio u Zagrebu, s Ivom i prijateljima. Slavlje su prošli tjedan priredili u talijanskom restoranu.

Majoli i proizvođača vojne opreme preksinoć su vidjeli kako uživaju u noćnoj vožnji središtem Zagreba u njegovu Audiju. Iva je djelovala opušteno i sretno te je pokazivala Denisu fotografije na mobitelu.

Popović je sa stomatologinjom kubanskog podrijetla imao aferu krajem prošle godine. Tad je poslovno bio u Americi, a navodno ih je upoznala Ivina prijateljica iz Miamija. Iva i Denis već tada su se simpatizirali, ali još nisu bili u vezi, pa je ona nakon nekog vremena ipak prihvatila da je Popović dobio dijete s drugom. Popović se još nije službeno rastao od bankarice Ivane Bilan (35), s kojom ima kćer Vitu (5), kao ni Iva i Stipe Marić (32).

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Sweat devil 27 12.10.2012.

    Oprostila mu kad ju više nitko neće.Ne znam tko još ima takav prag tolerancija da muškarac napumpa drugu a žena još to slavi s njim.A budale majko mila

  • Yassa 10.10.2012.

    kada ne možeš birati uzmi što možeš , trpi i šuti

  • buchyboo 10.10.2012.

    ova drama je prekomična. toliko o ivi majoli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare