To je to što me zanima!

'To je moj sin, a prijatelji kažu da je dobro odgojeno dijete!'

Još od školskih dana, Marin je upravo kroz razne dramske sekcije i festivale postao jedan od glavnih osnivača kulturno-umjetničke udruge 'Tugare', u kojoj je još onda bio redatelj mnogih predstava
Vidi originalni članak

Stanar Big Brother rezidencije, Marin Novaković (22) prije nekoliko tjedana preselio je iz tajne u veliku kuću, a njegov svaki korak pomno prati tata Zoran.

STANARI NA MUKAMA BB kazna: 'Morate biti vezani i u WC-u i za vrijeme tuširanja!'

- To je moj sin, a i moji prijatelji kažu da je Marin dobro odgojeno dijete. Kakav je u kući, takav je i u stvarnom životu. Da je duže u reality showu, svi bi vidjeli da je pozitivna, dobra duša - ponosno kaže Marinov otac Zoran Novaković.

Splićanin je djelu javnosti poznat od prošle godine, kada je objavio svoj prvi singl 'Sahara'. Da je mladi pjevač na dobrom putu da ostvari glazbenu karijeru, dokazuju i pozitivni komentari obožavatelja Big Brother showa, koji su vidjeli kratki video na Facebooku u kojemu Marin pjeva popularni hit 'Despacito'.

- Kao otac, mogu reći da me moj sin nikada nije razočarao. Naprotiv, svojim stalnim radom me činio još ponosnijim - otkrio nam je Zoran.

Još od školskih dana, Marin je upravo kroz razne dramske sekcije i festivale postao jedan od glavnih osnivača kulturno-umjetničke udruge 'Tugare', u kojoj je još onda bio redatelj mnogih predstava. 

PRIJATELJ BB ANA-MARIJE: 'Moja prijateljica se zacopala u Bojana, ali mogla bi se ohladiti'

Na očev nagovor upisao je i taekwondo, gdje se isto pokazao uspješnim. Međutim, ipak je prevagnula njegova umjetnička strana. Uz upravnu, Omišanin je završio i osnovnu glazbenu školu, dugo godina je pjevao u zboru, a kasnije je bio i jedan od osnivača crkvenog benda.

- Marin je veliki radnik i kroz glumu i kroz pjesmu, i to će reći svatko tko poznaje mog sina - kaže otac koji mu je velika podrška u životu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ACVITIC64@GMAIL.Com 17.04.2018.

    Stvarno simpatičan dečko. Pa kod nas ako se muškarac ne ponaša kao divljak odmah je gay. Jako drag momak samo glazbeni izričaj da promjeni i sve će biti super

  • cimerrr 06.04.2018.

    Rasplakaše Marina! Ana na narodnjak počela vikati Tko to sluša? Nije znala da je mali Marin popularni turbo folk pevač,hahaha!

  • 06.04.2018.

    Mozda je dobra dusa ali cim je dosa u tu kucu pametan sigurno nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare