To je to što me zanima!

To joj je ipak bitnije! Evo zbog čega Meghan Markle neće doći na krunidbu kralja Charlesa III.

Dugo se raspravljalo o tome hoće li Harry i Meghan prisustvovati svečanoj ceremoniji, a sada se službeno doznaje kako Harry dolazi bez supruge te je otkriven razlog zbog čega Meghan ostaje u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Meghan Markle (41) će propustiti krunidbu kralja Charlesa III. (74) kako bi proslavila 4. rođendan sina Archieja, a pritom su i stvari dalje 'nezgodne' između Sussexovih i kraljevske obitelji, rekli su izvori za Page Six.

Vojvotkinja od Sussexa ostat će kod kuće u Montecitu u Kaliforniji, dok će princ Harry (38) letjeti u London kako bi 6. svibnja nazočio očevoj krunidbi.

NERIJEŠENE NAPETOSTI Princ Harry dolazi na krunidbu oca, ali bez supruge Meghan...

Krunidba u Westminsterskoj opatiji poklapa se s Archiejevim rođendanom, a izvor za Page Six je rekao kako nema šanse da Meghan propusti sinov rođendan. 

Po prvi su put dužnosnici Buckinghamske palače djecu Sussexovih službeno nazvali princom Archiejem i princezom Lilibet. Dječji naslovi tek su nedavno ažurirani na liniji nasljeđivanja, a jedan visoko pozicionirani izvor rekao je da je 'šteta' što Archie i Lilibet neće prisustvovati 'takvoj povijesnoj prigodi'.

PAR DANA PRIJE KRUNIDBE CHARLESA Princ Harry i Meghan mogli bi biti na Met Gali: 'Njihov dolazak sigurno će privući veliku pažnju'

Podsjećamo, Harry je tražio ispriku od oca za sebe i svoju suprugu nakon svega što je par navodno pretrpio od strane kraljevske obitelji, uključujući i njegovog starijeg brata, princa Williama (41).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • axl44 13.04.2023.

    jako bitna vijest za širu hrvatsku javnost 🤣🤣🤣🤣

  • mrTrobec 13.04.2023.

    Baš taj dan mora vratiti knjigu u knjižnicu

  • urnebes 12.04.2023.

    misliš da je i ona sklona avanturama kao što je bila pok. svekrva Diana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare