To je to što me zanima!

To se zove peh: Tatjana Jurić u kafiću je dobila lavor u glavu

Voditeljica Tatjana Jurć u isto vrijeme je zabrinula, ali i nasmijala svoje prijatelje na društvenim mrežama. Naime, voditeljica je objasnila kako je dobila lavor u glavu
Vidi originalni članak

I tako sam ja, ne biste vjerovali, dok sam prekjučer ispijala jutarnju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću, dobila - pazite sad - lavor u glavu, riječi su kojima je Tatjana Jurić (34) započela objavu na društvenim mrežama uz koju je priložila i fotografiju povijesti bolesti.

- Dijete s posebnim potrebama iskralo se baki koja ju je čuvala na balkon i počelo bacati stvari s trećeg, četvrtog kata! Dobro sam i prošla, bilo je tu svega, od metalnih četki preko nekih držača, svašta je letjelo na mene i okolo parkirane automobile. Nije dijete krivo, sve je dobro prošlo, idemo dalje... Pored svega što mi je život do sada dobacio, ovo je, moram reći, najoriginalnije - pojasnila je voditeljica.

- Pogodilo me već dobrano puno, al 'grehota' bi bilo naricati; svatko od nas ima svoje projektile. Budeš hrabar koliko možeš, otreseš se, ponosito digneš glavu, pogledaš 'protivinika u oči', kažeš 'hvala ti na lekciji, pamtit ću je zauvijek', odboluješ svoje i dišeš dalje, dan po dan. Al, kaj radiš kad ti lavor padne na glavu?! I razbije se o toj istoj! A Bože-me-prosti, smiješno mi je, što mogu! Ima već nekoliko godina otkako sam sama sebi rekla "ok, životu se uistinu ponekad treba i rugati". Ili to ili ćemo izludjeti. Ali, ljudi... Lavor?!?! Na glavu?! Pa nije ni - klavir. (Bogu-fala!) - stoji u simpatičnoj objavi koju su Tatjanini prijatelji nagradili s mnoštvom lajkova i pozitivnih komentara.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 07.06.2016.

    o moj bože ! svašta .

  • japanokinez 02.06.2016.

    Zašto se nije uslikala s lavorom na glavi?

  • 02.06.2016.

    jeb... vas ovakvo novinarstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare