To je to što me zanima!

Toliko lica: Cate Blanchett ima 13 izražaja u najnovijem filmu

Mnogi glumci prođu kroz nevjerojatne transformacije da bi postali nešto posve drugačije za potrebe svojih uloga. No malo tko u istom filmu bude toliko puta pretvoren u drugu osobu
Vidi originalni članak

Njemački umjetnik Julian Rosefeldt objavio je prvi foršpan za svoj film 'Manifesto', djelo u kojem Cate Blanchett glumi čak 13 različitih likova.

Video koji je originalno zamišljen bio kao višeekranska video instalacija u australskom 'Centru za pokretne slike', u Melbourneu, sada je montiran u obliku 90-minutnog cjelovečernjeg filma. Novi nam foršpan pokazuje Blanchett kako kameleonski prolazi kroz sve uloge koje je odglumila za potrebe filma, dok izgovara riječi različitih manifesta.

- Blanchett se nalazi u svakodnevnim situacijama, kao kućanica, radnica u tvornici ili voditeljica na televiziji, dok izgovara riječi raznih manifesta koji su inspirirali cjelokupne umjetničke pokrete. 'Manifesto' je zabavan film, koji nas u stvari traži da se upitamo o istinitosti tih strastvenih tvrdnji i o tome vrijede li one još i danas - tvrdi se u sinopsisu filma.

Pogledajte video

Premijera filma se očekuje na ovogodišnjem 'Sundance Film Festival'-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • black_cat 19.01.2017.

    čudesna i vrlo talentirana glumica, skidam joj kapu

Komentiraj...
Vidi sve komentare