To je to što me zanima!

Tom Cruise mogao bi napustiti Scijentološku crkvu zbog kćeri

Tom se razveo od bivše supruge Katie Holmes 2012. godine, a ona je tada dobila puno skrbništvo. Uz to joj je Tom obvezan plaćati 400 tisuća dolara mjesečno, sve dok Suri ne napuni 18 godina
Vidi originalni članak

Glumac Tom Cruise (61) navodno napušta Scijentološku crkvu nakon više od 30 godine, kako pišu američki mediji. Razlog tomu je, kako se nagađa, njegova kći Suri, s kojom trenutačno nije u kontaktu. 

NEKI ODU I KORAK PREDALEKO Botoks ne vole samo glumice, i oni žele izgledati mlađe: 'Čini mi se da sam ipak pretjerao...'

Upravo je scijentologija razlog zašto Tom nema odnos sa Suri, kako prenosi Yahoo. Zato se brojni pitaju je li njegov razlog odlaska to što ponovno želi biti u životu svoje kćeri.

Tom se razveo od bivše supruge Katie Holmes (44) 2012. godine, a ona je tada dobila puno skrbništvo. Uz to joj je Tom obvezan plaćati 400 tisuća dolara mjesečno, sve dok Suri ne napuni 18 godina. Tom svoju kći nije vidio desetak godina.

Cruise je navodno i prestao odlaziti u sjedište britanske Scijentološke crkve iako je u Britaniji proveo oko tri godine zbog snimanja filma. Ipak, brojni su se upitali kako bi reagirala njegova druga djeca koju ima s Nicole Kidman (56), Isabella Jane i Connor koji su članovi Scijentološke crkve. Kako neki tvrde, Isabella je u crkvi visokorangirana. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ante-portas 27.08.2023.

    Ova njegova crkva je najbolji dokaz kako nastaju religije. Hubbard nije htio placati poreze, izmislio je crkvu, meni se cini da se vise sprdao, nego sto je mislio ozbiljno i sada imamo desetke milijuna ljudi koji u nesto vjeruju, a kad ih pitas,,nemaju pojma u sta vjeruju.

  • bree77 27.08.2023.

    Vau sad se sjetio nakon što je preskočio kompletno odrastanje te djevojke, a i teško da on može sad izaći iz toga.....zna se kako to ide....

  • Maddog 27.08.2023.

    bmk

Komentiraj...
Vidi sve komentare