To je to što me zanima!

Tom Cruise progovorio je prvi put poslije rastave: Dobro sam

Iako se rastao i od treće supruge i izgubio skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri, Cruise je tijekom šetnje Malibuom izgledao kao da ga baš ništa ne brine
Vidi originalni članak

Glumac za medije nije ništa komentirao od kraja lipnja kad je njegova bivša supruga podnijela papire za rastavu braka. Dok je sa širokim osmijehom na licu šetao Malibuom u petak, Tom Cruise (50) izgledao je kao da ga ništa ne brine. Kad ga je fotograf portala TMZ upitao kako je, Tom je samo kratko odgovorio 'dobro sam'. Glumac u posljednje vrijeme ima naporan raspored. Snima novi film pa često putuje, a traži i dom u New Yorku kako bi bio bliže kćeri Suri (6) nad kojom je Katie Holmes dobila skrbništvo. I Katie je u prvom kratkom obraćanju medijima rekla samo da je dobro. 

Katie napokon izlazi s prijateljima

I glumici rastava godi. Katie Holmes (33) u javnosti se često pojavljuje s osmijehom na licu, a u petak je u New Yorku izašla na večeru s odvjetnikom Jonathanom Wolfeom i njegovom suprugom Renee. Zvijezda Dawson's Creeka nije skidala osmijeh s lica kad je s prijateljima napuštala restoran.  

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mare7 30.07.2012.

    Ma,Tome je zakon..covik ima svoju vjeru kakva je takva je, kada je druga bolja..ima fanatika i u katolickoj, pravoslavnoj itd..a ova Kate znala je u sta se upusta, da je rastavljen, stariji bla bla..stoga samo ga je iskoristila,osigurala sebe do kraja zivota (citaj rodila mu dite) i sada glumi pacenicu..kao da joj je neko pistolj nad glavu stavija i reka da mora s njim biti..please..enivej zivija ti meni Tome!

  • marija1411 30.07.2012.

    baš mi ga je nekako žao, ipak ostati bez kćerkice

  • rocccky 29.07.2012.

    i sta ja imam sad od toga sta je on dobro, pa i ja sam dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare