To je to što me zanima!

Tom Cruise šeta s plavušom: Nakon šest godina opet u vezi?

Novi par je šetao poprilično opušteno. Mnogi su zaključili da se radi o glumčevoj asistentici, ali ima i onih koji misle da se tu ipak događa nešto drugo
Vidi originalni članak

Glumac Tom Cruise (56) razveo se prije šest godina od glumice Katie Holmes (39). Od tada nije bio u ozbiljnijoj ljubavnoj vezi iako su ga u međuvremenu povezivali s mnogim ženama poput Vanesse Kirby (30) i Cameron Diaz (46).

Nedavno su ponovno počela nagađanja o njegovom ljubavnom statusu kada je u Los Angelesu snimljen u društvu javnosti nepoznate plavuše.

- Kao prvo, snimljeni su na parkiralištu studija. Čovjek očito radi... A ta žena, ako bolje pogledate, ima olovku zataknutu u kosu... Možda mu je samo suradnica - neke su od pretpostavki fanova. 

Novi par je šetao poprilično opušteno. Mnogi su zaključili da se radi o glumčevoj asistentici, ali ima i onih koji misle da se tu ipak događa nešto drugo.

Glumac iz 'Nemoguće misije', osim s Katie s kojom ima kćer Suri (12), bio je u trogodišnjem braku s glumicom Mimi Rogers (62), ali je sve puknulo 1990. Iste te godine je rekao sudbonosno 'da' glumici Nicole Kidman (51) s kojom ima kćer Isabelle (25) i sina Connora (23). 

U ljubavnoj vezi je bio i sa 16 godina starijom Cher koja ga je stavila na svoj popis pet najboljih ljubavnika. Bili su zajedno krajem 80-ih godina prošlog stoljeća, iako se malo tko toga sjeća. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 13.09.2018.

    valjda je pronašao onu pravu

  • 13.09.2018.

    Uvijek me nasmije stangazelezni sa onim na kraju ajd bok

  • bree77 13.09.2018.

    Po čemu ste vi to zakljucili? Dvoje ljudi seta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare