To je to što me zanima!

Tom Hanks oduševljen Fićom i Peglicom: Ovo su moji novi auti

Glumac, koji je poznat po svojoj ljubavi prema starim stvarima, oduševio se kada je na cesti ugledao Fiću, ali i Peglicu. Pozirao je pored oba auta te se našalio da su njegovi
Vidi originalni članak

Oskarovac Tom Hanks (60) već godinama skuplja pisaće mašine, a čini se da je fasciniran i starim automobilima. Glumac je sa svojim obožavateljima podijelio dvije fotografije na društvenoj mreži koje su posebno oduševile ljude kod nas i u okolici. 

Hanks je pozirao pored Fiata 126, poznatijeg kao Peglica. Kraj fotografije je napisao: 'Jako sam uzbuđen zbog novog automobila!'.

Na idućoj fotografiji, Hanks stoji pored Fiće.

- Dobio sam novi auto! - napisao je glumac te nasmijao mnoge. 

Hanksu automobili iz bivše države nisu nepoznanica. Naime, glumac je snimio i nekoliko scena u popularnom Jugiću za film 'Dragnet', u kojem je glumio uz Dana Aykroyda. 

Zvijezda 'Forresta Gumpa' prije dvije godine je i izdala aplikaciju koja zvuči i izgleda poput pisaće mašine, a nazvao ju je 'Hanx Writer'. 

Hanksa trenutno možemo gledati u kinima u ekranizaciji književnog bestselera Dana Browna, 'Inferno'. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • dkmjnn 02.11.2016.

    Kak mi ide, "peglica" će biti jedini auto koji ću su moći priuštiti. Već sam ga vozila pred nekih 15-tak godina, fora je, ali dosta troši. A "fićo", e taj je auto zakon. Nepoderiv i nezaustavljiv.

  • vedii888 02.11.2016.

    krasni auti :)

  • starlight 02.11.2016.

    i ja sam u NY vidjela fiću...baš sam bila sretna :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare