To je to što me zanima!

Tom iz Tokio Hotela uzeo previše viagre i razbolio se

Ne razumijem zašto mu je to trebalo. On je ionako stalno previše uzbuđen, prokomentirao je brat Bill nakon što se mladi Tom Kaulitz razbolio od viagre
Vidi originalni članak

Dok su bili na turneji u Tajvanu jedan prodavač nagovorio je Toma Kaulitza (20) da kupi plave tabletice. Uzeo je jednu, a nakon što se jednom ženom vratio u hotel, popio je i drugu, rekao je u intervjuu za njemački Bild. Misli kako je to uzrok njegove dvodnevne glavobolje.
- Dva dana me glava boljela, a pogled mi je bio zamućen - priznao je Tom te dodao kako se tada nije mogao riješiti ni erekcije.
- Ne razumijem zašto mu je to trebalo. On je ionako stalno previše uzbuđen - prokomentirao je Bill nakon što je njegov brat blizanac priznao kako se razbolio od previše viagre. Obojica su članovi grupe Tokio Hotel.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • BlackyBillTom 26.04.2011.

    i da nije se on razbolio nego mu se mantalo i imao je zamucen pogled.....barem ja znam ako niko drugi ne zna....

  • BlackyBillTom 26.04.2011.

    uopce nije 'jadan' kao prvo spavao je sa vise cura nego ce iti jedan od vas....ne zelim se vrijedat ali oni ocito ne kuze da on nije 'jadan' ili neznam ni ja sto vec pokusavaju s tim reci......ni Bill nije cura.......neznam stvarno kako se imate obraza i srca rugati nekome prvo se sebe pogleda pa onda druge..

  • user_36418 17.05.2010.

    Što će tebi viagra? imas 20 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare