To je to što me zanima!

Tom magično raste: Skoro je prerastao Cameron Diaz

Prvi su put šuškanja o čarobnim ulošcima koji mu dodaju centimetre započela nakon što se Tom slikao sa suprugom K. Holmes i nije bio niži od nje
Vidi originalni članak

Na premijeri filma 'Knight And Day' u Tokiju, Tom Cruise (48) ponovo je natjerao znatiželjnike da se pitaju čime to on puni cipele. Bio je skoro jednako visok kao Cameron Diaz (38) s kojom glumi u filmu. Glumica je zapravo desetak centimetara viša od njega, a na premijeri je nosila i štikle, no Tom je stajao pokaj nje i razlike jedva da je bilo. Dok su se spuštali po stepenicama, Tom je namjerno hodao malo iza Cameron pa je na trenutke čak bio i viši od nje. Prvi su put šuškanja o čarobnim ulošcima počela kad se Tom slikao sa suprugom Katie Holmes (31) i nije bio niži od nje. Navodno ima cijeli set cipela koje su tako dizajnirane da im je peta smještena iznutra pa muškarci diskretno mogu postići željenu visinu. Ulošci koji se umeću u cipele radi povisivanja stoje 2125 kuna, a komplet cipela čak 14.450 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lena13 30.09.2010.

    izbrisan mi je komentar jer sam napisala da ste ponovili clanak iz 24.7.2010. nerazumijem nisam ni psovala ni vrijedala?

  • lena13 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • blondie_ 30.09.2010.

    pa pustite čovjeka da \"raste\",zašto je to vijest 3 dana?? strašna stvar,koga briga....neka i na štulama hoda,kakve veze ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare