To je to što me zanima!

Tomčić u kućnom izdanju: Pije sok i maže se maskom od blata

Okružena čempresima, pozirala je s maskom na licu i kosom u ručniku, a za kompletan ugođaj napravila si je i sok od naranče, jabuke, limuna i đumbira
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Martina Tomčić: Tri godine sam se pripremala na porođaj kod kuće

Operni mezzosopran Martina Tomčić (44) naprosto uživa u kućnoj izolaciji. Sudeći prema fotografijama koje je podijelila na društvenim mrežama, pridržava se svih mjera i uputa i stoji kod kuće.

Nakon što je prije nekoliko dana pohvalila vrijednu ekipu mentora u školi za pjevanje Husar&Tomčić i otkrila da je moguće učiti pjevati i od kuće, sada je pokazala kako se ona opušta. Okružena čempresima, pozirala je s maskom na licu i kosom u ručniku, a za kompletan ugođaj napravila si je i sok od naranče, jabuke, limuna i đumbira.

Predstavila je to kao sastojke proljetnog dana, a potom i otkrila da se u maski krije drveni ugljen, sumpor, vulkanski pepeo, morsko blato, bambus i menta.

Prije nekoliko mjeseci Martina je u intervjuu za 24sata otkrila da je potpuno drukčija privatno i na sceni te da su oduvijek bile dvije Martine. 

- Ona privatna je lišena potrebe za glamurom. S druge strane, imam svojevrsni ispušni ventil na sceni. Tamo sam mogla biti i preljubnica, i vještica, i pokajnica, gruba, glasna i tiha. Danas s 44 godine uživam u kućnim druženjima uz čašu dobrog vina te ulažem u kvalitetnu kozmetiku i dobar auto. S obzirom na silne kilometre, auto mi daje potrebnu sigurnost, a dobra kozmetika zaustavlja zub vremena - pojasnila je.

Boravak u vrtu dio je njene osobnosti i zato je dio okućnice osigurala za svoj vrt. 

- Iako to uzima jako puno vremena, a ja ga nemam, ove godine sam si opet priuštila konzumirati tu svoju ljubav. To su moje bebice. Cijelo ljeto smo imali male rajčice i bile su jako fine - ispričala je nedavno. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Martina Tomčić: Tri godine sam se pripremala na porođaj kod kuće

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Liliana_1 13.04.2020.

    Ovo joj nije trebalo podijeliti sa nama.

  • Gbbb 13.04.2020.

    Ne moze njoj niti jedna maska pomoc.Mozda da si napravi Shreka bi joj najbolje stajalo.

  • medved12 13.04.2020.

    Žaba, bolja izgleda sa tom maskom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare