To je to što me zanima!

Tonči Huljić od produkcije X Factor Adria tražio da odrijema

Teško mu pada što nema vremena za popodnevni odmor pa u pauzama snimanja traži od produkcije da malo odrijema, a voli kad kandidati pjevaju starije pjesme
Vidi originalni članak

Iako je tek prošli tjedan počelo snimanje najpoznatijeg glazbenog reality showa ‘X Factor Adria’, žiri se već sprijateljio. 

Tako se Tonči Huljić i Željko Joksimović druže i izvan studija, a Huljića je u Beogradu posjetio i Petar Grašo. Tonči na snimanja nikada ne kasni i ne voli kada netko drugi kasni, a većinu vremena na snimanju je dobro raspoložen. 

Teško mu pada što nema vremena za popodnevni odmor pa u pauzama snimanja traži od produkcije da malo odrijema, a preferira kada kandidati pjevaju pjesme starije generacije.

Massima na sva snimanja uvijek prati njegova supruga Eni koja se odlično složila sa Željkovom suprugom Jovanom. Njih se dvije druže u žiri sobi dok im supruzi biraju kandidate i komentiraju svoje jače polovice. ‘X Factor Adria’, uskoro na RTL Televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 05.03.2015.

    Pravi Dalmoš mora popodne "ubit oko", jerbo se silno umorija. Tada se iskopčavaju sve smetnje, telefoni, radio, zatvaraju se škure i poštuje se "gruba ura"....

  • user_388907 04.03.2015.

    Dobro je to za kreativnost.

  • twis 04.03.2015.

    Ma huljićeva gazba zadnjih godina je najblaže rečeno smeće uvjek ista gazba i neki piskutavi glasić trba mu otvoreno reć da nezna pjevat!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare