To je to što me zanima!

Tonči Huljić pričao o zetu Graši i unuci Albi: Sad smo kao čerga, živimo apartman do apartmana

Glazbenik je nedavno postao djed, a kako se njegova supruga snašla u ulozi bake, ispričao je u jednoj srpskoj emisiji. Ispričao je i kako se osjeća njegova kćer u ulozi mame
Vidi originalni članak

Glazbenik Tonči Huljić (61) gostovao je u srpskoj emisiji 'Premijera' gdje je pričao o svojem privatnom životu, o unuci Albi i supruzi Vjekoslavi Huljić (59), a spomenuo je i svoju kći Hanu (32), koja je u braku s pjevačem Petrom Grašom (46).

 

- Poslije 40 godina nemaš o čemu pričati, a ne da se svađaš. Ali mi imamo slične afinitete. Eto, pričamo da li da idemo u Provansu. Što ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osjećam se dobro kao nepoznati turist. Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana - ispričao je Tonči pa dodao:

- Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Ne spava više od 4 sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je.

Petar i Hana prisustvovali su prvom danu 'Music Awards Ceremony' i ukrali pažnju kada su prošetali tepihom.

U BEOGRADU Vjekoslava Huljić u prozirnoj haljini pokazala grudnjak, došla podržati supruga i zeta Grašu

Petar je i nastupao, a bio je i nominiran za nagradu.

POGLEDAJTE PRIJENOS IZ BEOGRADA:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Cherylin 26.01.2023.

    Grašo, u tim tenkama i hlacama ko'da došo s pazara, kak se možeš tak nakaradno obući

  • Zlatna Vuga 26.01.2023.

    U sred zime sandale na bosu nogu. Ne mogu se načuditi ženama kako slijepo slušaju modne gurue i od sebe prave takve budale. Radi mode se smrzavati i onda ići doktoru, ja to ne razumijem niti želim razumijeti.

  • deda991 26.01.2023.

    dva federa....a žene guske koje zanima samo lova

Komentiraj...
Vidi sve komentare