To je to što me zanima!

Tonči Huljić: Tko se bude kladio na nas, zaradit će...

Huljić i Cukrov samouvjereni iako je Hrvatska na kladionicama zadnja. Skandinavci tradicionalno daju glasove jedni drugima, kao i Balkanci
Vidi originalni članak

Imali smo odličan nastup. Pjesma nam je lijepa, prava mediteranska, i vjerujem da je Europa to prepoznala, rekao je izvrsno raspoloženi Igor Cukrov. Hrvatski predstavnici u četvtak su s “Lijepom Tenom” izborili ulaz u finale Eurosonga u Moskvi. Ždrijeb je odlučio da će Igor i Andrea Šušnjara nastupiti peti. Na probama su poslušali pjesme sva 24 suparnika.
- Najvećom konkurencijom smatram Norvežanina - ocijenio je Igor. Norveški predstavnik s pjesmom “Fairytale” je i na kladionicama prvi, a Hrvatska je na debelom začelju. Na stranici Online-betting-guide.co.uk daju joj koeficijent 350 prema 1, uz komentar kako je riječ o jednoj od najgorih pjesama na ovogodišnjem Eurosongu. Autor “Lijepe Tene” Tonči Huljić takve ocjene nije htio komentirati.
- Ne bih htio zvučati samouvjereno, ali počnite se kladiti. Oni koji su se jučer kladili puno su zaradili - poručio je Huljić.
Mnoge zemlje scenski su nastup bazirale na blještavilu i pirotehnici, ali ne i Hrvatska.
- Idemo s klasičnim, minimalističkim scenskim izrazom kako bi se istakla pjesma. Manje je više - rekao je kreativni producent Viktor Drago.

VIŠE GLASOVA NAMA JER VEĆINA EX-YU NIJE PROŠLA
Na Eurosongu Skandinavci tradicionalno daju glasove jedni drugima, kao i balkanske države, pa bi Hrvatska te BiH mogle imati koristi od toga što su jedine iz bivše Jugoslavije ušle među 25 finalista. Na kladionicama Norvešku slijede Grčka i Turska.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tahuti 16.05.2009.

    neki bi i govno sa oznakomHr \"podržavali\"

  • user_34983 16.05.2009.

    podržavam hrvatsku, a ti se huljiću hebi

  • toyota 16.05.2009.

    PRZI SE SRCE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare