To je to što me zanima!

Tony: Ljubomoran sam jer mi je žena zgodna i 15 godina mlađa

Pjevač, koji je rekao da je treću suprugu upoznao u trenutku kada je prestao vjerovati u ljubav, uživa u braku u kojem je pronašao mir. To mu je, priznaje, bilo najbitnije
Vidi originalni članak

Tony Cetinski (47) za srpski Blic kaže da suprugu Dubravku Cetinski (32) osvaja pažnjom i poštovanjem. Dodaje da s njom ima mir, što mu je najbitnije. U braku, priznaje, uživa kao nikad nikad u životu.

- Nisam puno ljubomoran. Možda malo. Ali normalno da ćeš bit ljubomoran kad je tako zgodna i 15 godina mlađa - rekao je pjevač, koji je u braku tri godine. 

Pjevač i magistrica ekonomija vjenčali su se početkom 2014. godine nakon osam mjeseci veze. Zavjete su izmijenili u Las Vegasu, a svadbenu proslavu imali su u Dubravkinim rodnim Vinkovcima te Zagrebu. 

Pjevač je nedavno 'prozvao' kolegu Jacquesa da kopira 'njegov stil' u pjesmi 'My Friend' s kojom će nas Houdek predstavljati na Eurosongu. Cetinski kaže da je navikao da ga se kopira te da Jacquesu želi sreću na natjecanju u Kijevu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • naomi-1 16.03.2017.

    Kada se patuljak napusi jeli haj ili medium

  • TaxiHrvoje 16.03.2017.

    Nemas se cega bojati,po izgledu ti pari Mama a ne zena mlađa

  • alexkler 15.03.2017.

    15 mlađa a glavoruda i plastične cike,ukupan dojam...Ono nije bitno,bitno je da se vole...do četvrtog braka kao Boris Novković.Mogla bi na kraju završiti četvrta supruga 25 godina mlađa,sve dok on pjeva i zarađuje lovu,Ljubav na nivou

Komentiraj...
Vidi sve komentare