To je to što me zanima!

Tony: Nisam skupio snage da odem na sprovod, skršen sam

Pjevač nije došao na sprovod Ibrahimu Kevljaninu, poznatijem pod nadimkom Braco. Rekao je da je 'skršen' te da uopće nije ni u Istri i da ne želi da se ikome desi što se njemu dogodilo
Vidi originalni članak

Tony Cetinski (48) proteklog je petka svojim Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina (62). Obitelji preminulog još nije osobno izrazio sućut, ali je to učinio preko RTL-a i objave na društvenoj mreži. 

- Nikako se ne osjećam. Ali ja uopće nisam bitan. Nije bitno kako se ja osjećam. Ja cijelo vrijeme razmišljam kako se osjeća obitelj pokojnika i to mi je cijelo vrijeme u glavi - kazao je pjevač za RTL. 

Njegove odvjetnica Gordana Grubeša napomenula je da o detaljima samog incidenta ne smije pričati jer je policijska istraga tajna. 

Cetinski niti itko iz njegove obitelji nije došao na sahranu preminulom Kevljaninu, poznatom pod nadimkom Braco. O dolasku je, kaže, dugo razmišljao.

 - Nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće u Rovinju niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati - rekao je Tony. 

Tony je kazao da nakon tog dana nije sjeo za volan, niti se vozio kao suvozač. 

- Cijeli život sam u nekom strahu od tih automobila. To je nešto što čovjek samo misli da kontrolira potpuno - rekao je Cetinski te dodao da taj dan 'nije imao nikakav loš predosjećaj'.

- Očito je to bio taj trenutak namijenjen sudbinski da ja tad baš prođem tu - rekao je pjevač koji je otkazao svoj koncert u Zurichu zakazan za 11. studenog. Kada će se vratiti na binu, ne zna. 

- Samo znam da moram ići dalje. Moram živjeti i moram se baviti ovim poslom - zaključio je Tony. 

 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 10.11.2017.

    Nedaj Boze nikome a svakme se moze dogoditi...ali opettttttt i da je lezao na cesti ( sto ne znamo sa sigurnoscu!) pa kako je vozio i gdje je gledao da ga nije vidio??? Vukao nekoliko metara? Pa je li to moguce uopce napraviti s brzinom od 30/40 na sat?

  • 10.11.2017.

    A zašto bi i otišao !? Nebi ni ja. Razapinju ga svi od kojekakvih portalskih anonimusa, do poznanika i obitelji starog, a još ne postoje rezultati niti spoznaje o događaju. Licemjeri i obitelj koja trkelja o dobroj duši Rovinja je trebala čovjeku u životu pomoći ako je već bio dobra duša, a ne gledati kako se pretvara u klošara i pijanca.

  • bigmamabigtata 10.11.2017.

    Katastrofa kakvi komentari. Da Toni dobije kaznu od 100 g. zatvora, htjeli bi doživotni zatvor, pa bi se žalili što nema smrtne kazne, kad bi bilo smrtne kazne zašto struja, a ne plinska komora. Ljudi koji komentiraju pod imenima : prdac mali, japanokinez, spider, lolita, napoleon sin, luda baba, totalno kontra, dopizdilomi, gara dojebić, jugonostalgičar, i dr. marljivo prate našu domaću scenu i udri pljuvat. Možda su plaćeni od portala ili crnog vraga da ovako odvratno omalovažavaju bilo kojeg čovjeka, glavno da znaju tko je narkoman, alkoholičar, ku rva,pe der, kakav im je brak. Žalosno, pretužno, zar netko pušta u zrak sprej zla, sjeme mržnje, zavisti???!!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare